Βόλος: Αμφίβολος ο Πουρίτα ενόψει ΟΦΗ

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Ο Γκιγέρμο Αμπασκάλ δεν συνηθίζει να κάνει εύκολα αλλαγές στην ενδεκάδα, ωστόσο, στην αναμέτρηση με τον ΟΦΗ υπάρχουν αναγκαστικές απουσίες.

Συγκεκριμένα, τιμωρημένοι είναι οι Φάουστο Γκρίλο και Ζαν Μπαριέντος, οι οποίοι τιμωρήθηκαν με ποινή τριών αγωνιστικών από τον αθλητικό δικαστή.

Πέρα από το παιχνίδι του προσεχούς Σαββάτου, θα χάσουν και το ματς της επόμενης αγωνιστικής με τον Ολυμπιακό στο Καραϊσκάκη. Θα εκτίσουν την ποινή τους στο πρώτο παιχνίδι για την 6η φάση του Κυπέλου Ελλάδος, με την κλήρωση να γίνεται αύριο Πέμπτη 18/11.

Μέσα στην εβδομάδα θα φανεί, αν θα τεθεί και πάλι στη διάθεση της τεχνικής ηγεσίας ο Εμιλιάνο Πουρίτα, ο οποίος είχε υποστεί θλάση στο παιχνίδι με την ΑΕΚ. Ετοιμοπόλεμος είναι και πάλι ο Αντριέν Ρεγκατίν, ο οποίος είχε αποχωρήσει τραυματίας από το ματς με τον Άρη.

Σήμερα επιστρέφει στον Βόλο ο νεαρός Αλέξανδρος Τερεζίου, ο οποίος είχε κληθεί στην Εθνική ομάδα των Ελπίδων για τα δύο παιχνίδια με τη Λευκορωσία και την Ισλανδία, για τα προκριματικά του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος Κ21.

e-thessalia.gr

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook