Αυτή η… κυρία Football League ποια είναι;(vds)

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Το καλό όταν ασχολείσαι με το ελληνικό ποδόσφαιρο είναι ότι δεν πλήττεις ποτέ. Πάντα θα συμβαίνουν καταστάσεις, γεγονότα και θα βγαίνουν αποφάσεις που θα έχουν να σε απασχολούν. Μέχρι να σε εξοργίσουν και να σε κάνουν να μην ασχολείσαι. Όμως πλέον μιλάμε για αποφάσεις που ξεφεύγουν από τα όρια της παρανομίας με αποτέλεσμα να γίνονται προκλητικές αφού σε κοροϊδεύουν μέσα στα μούτρα σου.

Όπως ακριβώς συμβαίνει και με την πειθαρχική επιτροπή της Football League που ασφαλώς και νομίζει ότι απευθύνεται σε παιδάκια και όχι νοήμονες ανθρώπους που έχουν την δυνατότητα να γνωρίζουν τι “παίζει” ακριβώς. Η τελευταία σκανδαλώδης απόφαση στην οποία προχώρησε ήταν η επιβολή χρηματικών προστίμων σε Παναιτωλικό και ΠΑΣ Γιάννενα για τα επεισόδια των οπαδών τους στο παιχνίδι του Αγρινίου.

Και η απόφαση που είχε ως αποτέλεσμα να “ματώσει” σημαντικά τα ταμεία των δύο συλλόγων ήταν τόσο βαριά για τον Παναιτωλικό και τον ΠΑΣ Γιάννενα με αποτέλεσμα να τους επιβληθούν τα βαρύτατα χρηματικά πρόστιμα ύψους 16.500 ευρώ στην Αγρινιώτικη ΠΑΕ και το ακόμα… μεγαλύτερο χρηματικό πρόστιμο στους Ηπειρώτες με το ΑΣΤΡΟΝΟΜΙΚΟ ποσό των 1.200 ευρώ.

Το χειρότερο ξέρετε ποιο είναι; Ότι τόσο ο Παναιτωλικός όσο ο ΠΑΣ Γιάννενα ήταν ΥΠΟΤΡΟΠΟΙ για επεισόδια που είχαν γίνει σε προηγούμενους αγώνες. Οι γηπεδούχοι για τα σοβαρά επεισόδια που είχαν γίνει στο παιχνίδι με τον Ιωνικό στη Νίκαια και οι φιλοξενούμενοι για αυτά που εκτυλίχθηκαν στο ματς  με τον ΟΦΗ.

Aλλά τι μπορεί να πεις για μια πειθαρχική επιτροπή που δικαίωσε και ομόφωνα μάλιστα τον ΠΑΣ για τα αίσχη της 10ης Ιανουαρίου…

Δείτε το video και πάρετε μια εικόνα για την αθλητική δικαιοσύνη που συνεχίζει να είναι ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΗ και όχι τυφλή…