Ταξιδεύει κανονικά στο Βόλο ο Παναθηναϊκός και περιμένει

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Ο τελευταίος έλεγχος ανίχνευσης του Covid-19 που έγινε εντός του ποδοσφαιρικού τμήματος της Λαμίας το Σάββατο (20/11) -έλεγχος που γίνεται σε όλες τις ομάδες τις παραμονές των αγώνων τους- έβγαλε κρούσματα κορονοϊού κι έτσι όλη η ομάδα μπήκε σε καραντίνα, δίχως να πραγματοποιηθεί η προπόνηση της Κυριακής (21/11).

Με βάση τα προβλεπόμενα απ’ το υγειονομικό πρωτόκολλο της Super League, όλα τα μέλη του ποδοσφαιρικού τμήματος της Λαμίας υποβλήθηκαν την Κυριακή (21/11) σε νέες εξετάσεις ανίχνευσης κορονοϊού, τα αποτελέσματα των οποίων αναμένονται το πρωί της Δευτέρας (22/11).

Κι επί της ουσίας τότε θα ξεκαθαρίσει και η… τύχη του αγώνα, καθώς με βάση το πρωτόκολλο της Λίγκας, για να υπάρξει αναβολή θα πρέπει να προκύψουν πάνω από πέντε κρούσματα κορονοϊού σε ποδοσφαιριστές μίας ομάδας.

Στον Παναθηναϊκό αναμένουν την επίσημη ενημέρωση από τη Super League για το αν θα διεξαχθεί εντέλει ο αγώνας. Σε κάθε περίπτωση πάντως, οι “πράσινοι” αφού ολοκλήρωσαν το πρωί της Κυριακής (21/11) την προετοιμασία τους για το ματς με τη Λαμία, δεν σκοπεύουν να αλλάξουν το πρόγραμμά τους και θα ταξιδέψουν κανονικά για το Βόλο εντός της ημέρας, περιμένοντας να μάθουν επίσημα μέσα στις επόμενες ώρες από τη Super League αν θα γίνει εντέλει το παιχνίδι με τη Λαμία.

Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς πήρε μαζί του 22 παίκτες στο Βόλο, συμπεριλαμβανομένου του 19χρονου στόπερ Γιώργου Σιδερά, ο οποίος αποτελεί τη μοναδική εναλλακτική του για το κέντρο της άμυνας πίσω απ’ τους Βέλεθ και Σάρλια.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook