Απίστευτες καταγγελίες Παπαϊωάννου: “Δολιοφθορά στο γήπεδο για να αλλάξει έδρα το παιχνίδι”

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Απίστευτα πράγματα ειπώθηκαν στον αέρα του «ΣΤΑΡ Κεντρικής Ελλάδας» από τον Πανουργιά Παπαϊωάννου για τα όσα συνέβησαν και οδήγησαν στην αλλαγή της έδρας του αγώνα με τον Παναθηναϊκό.

Φιλοξενούμενος στην εκπομπή «90′ χωρίς καθυστερήσεις», ο μεγαλομέτοχος του ΠΑΣ Λαμία κατήγγειλε δολιοφθορά στο «Αθανάσιος Διάκος» με σκοπό την αλλαγή της έδρας της αναμέτρησης. Μάλιστα, επισήμανε πως ο ίδιος ο υπεύθυνος για τα γήπεδα της Super League, πρότεινε τρεις ημέρες πριν το παιχνίδι να μεταφερθεί η έδρα του στο Πανθεσσαλικό, χωρίς να έχει κάποια ανάλογη αρμοδιότητα.

Παράλληλα, τόνισε πως ο ίδιος ο υπεύθυνος για τα γήπεδα ήταν εκείνος που πίεσε να γίνουν τα αποστραγγιστικά έργα στο γήπεδο, κατά το διάστημα της διακοπής των πρωταθλημάτων -παρά τις ενστάσεις των «κυανολεύκων». Κατήγγειλε δε, πως τα έργα ξεκίνησαν με περίπου πέντε ημέρες καθυστέρηση, ενώ το Σάββατο ο ίδιος άνθρωπος με ένα τρακτέρ και μια σχάρα «χτένισε» το χορτάρι, προκαλώντας του σημαντικές καταστροφές.

Ο κ. Παπαπαϊωάννου δεν παρέλειψε να αναφερθεί σε αυτό που το Lamia Ole το Σάββατο είχε γράψει, πως ο συγκεκριμένος άνθρωπος είναι υπάλληλος της ΠΑΕ Παναθηναϊκός και έχει αναλάβει το ρόλο του από την λίγκα επί προεδρίας του κ. Μπουτσικάρης -που ήταν εκπρόσωπος των «πρασίνων». Με ότι αυτό μπορεί να σημαίνει.

Τόνισε δε, πως με τον συγκεκριμένο άνθρωπο θα υπάρξει συνέχεια στις δικαστικές αίθουσες.

lamiaole.gr

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook