ΑΕΚ: Χειρουργήθηκε ο Στάνκοβιτς, χάνει ΟΦΗ

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Ο Τσίτσαν Στάνκοβιτς υποβλήθηκε την Τρίτη (7/12) στην προγραμματισμένη επέμβαση καθαρισμού στο γόνατό του, λόγω της ρήξης μηνίσκου που τον ταλαιπωρούσε για αρκετές εβδομάδες.

Ο 29χρονος Αυστριακός τερματοφύλακας αναμένεται να επιστρέψει σε ένα μήνα από σήμερα, αν όλα φυσικά εξελιχθούν ομαλά κατά τη διάρκεια της αποκατάστασης, με τον ίδιο να ευελπιστεί πως θα μπορεί να προσφέρει ξανά τις υπηρεσίες του στο ματς με τη Λαμία, το πρώτο δηλαδή παιχνίδι για το 2022, στις 5 Ιανουαρίου.

Στα παιχνίδια που ακολουθούν για το πρωτάθλημα απέναντι σε Αστέρα Τρίπολης, Ιωνικό και ΟΦΗ, αλλά και στη ρεβάνς του Κυπέλλου με την Κηφισιά, την εστία της Ένωσης θα υπερασπιστεί ο Παναγιώτης Τσιντώτας.

«Ο Τσίτσαν Στάνκοβιτς υποβλήθηκε σήμερα με απόλυτη επιτυχία σε αρθροσκοπική μερική μηνισκεκτομή στο Ιατρικό Κέντρο Αθηνών από τον επικεφαλής του ιατρικού τιμ της ΑΕΚ, κ. Παντελή Νικολάου. Ευχές από την κιτρινόμαυρη οικογένεια για γρήγορη επάνοδο στους αγωνιστικούς χώρους», ανέφερε η ενημέρωση της κιτρινόμαυρης ΠΑΕ μετά την ολοκλήρωση της χειρουργικής επέμβασης στον Αυστριακό γκολκίπερ.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook