Άρης: Εξετάζει τις εναλλακτικές του χωρίς Καμαρά

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Ο προπονητής του Άρη, Άκης Μάντζιος, ετοιμάζει σχέδιο χωρίς Καμαρά για την εκτός έδρας αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό, ενώ θα περιμένει τον τραυματία Σούντγκρεν μέχρι τελευταία στιγμή.

Τρία προβλήματα αντιμετωπίζει ο Άρης στο πλαίσιο της προετοιμασίας του εν όψει της ερχόμενης αναμέτρησης με τον Ολυμπιακό, την Κυριακή 12/12 (19:30), στο “Γ. Καραϊσκάκης”, για τη 13η και τελευταία αγωνιστική του πρώτου γύρου της κανονικής περιόδου του πρωταθλήματος της Super League 1. Συγκεκριμένα, από το παιχνίδι αυτό θα απουσιάσει σίγουρα ο Αμπουμπακάρ Καμαρά, που θα εκτίσει ποινή μίας αγωνιστικής, ενώ αμφίβολη είναι η συμμετοχή των Ντάνιελ Σούντγκρεν και Χούλιαν Κουέστα.

Ως εκ τούτου, ο προπονητής της ομάδας, Άκης Μάντζιος, ετοιμάζει το πλάνο του εστιάζοντας στις εναλλακτικές που έχει για την αντικατάσταση του Καμαρά στην κορυφή της επίθεσης, όπως και σε αυτές για το ενδεχόμενο απουσίας του Σούντγκρεν. Για τον Κουέστα είναι δεδομένη η λύση και ακούει στο όνομα του Ντένις Σέζαρ.

Για τη θέση του φορ, λοιπόν, η αρχική σκέψη είναι να χρησιμοποιηθεί ο Δημήτρης Μάνος, καθώς ο Κρίστιαν Λόπεθ δεν είναι ακόμη έτοιμος να πάρει χρόνο συμμετοχής ως βασικός. Υπάρχει και δεύτερη σκέψη, όμως, που είναι να χρησιμοποιηθεί εξ αρχής ο Ντάνιελ Μαντσίνι στην κορυφή, κάτι που έχει γίνει αρκετές φορές σε προηγούμενα ματς. Σε αυτή την περίπτωση, οι Γκάμα και Γκαρσία θα είναι στις πτέρυγες, με τον Μπερτόγλιο ή τον Εντιαγέ επιτελικό. Είναι κάτι που θα ξεκαθαρίσει τις επόμενες ημέρες.

Οι δύο παίκτες, Κουέστα και Σούντγκρεν, έκαναν και την Τετάρτη (8/12) ατομικό πρόγραμμα αντί κανονικής προπόνησης στο “Δασυγένειο Αθλητικό Κέντρο”. Δεν μπήκαν με τους συμπαίκτες τους στο κανονικό πρόγραμμα, καθώς ο πρώτος δεν ξεπέρασε τις ενοχλήσεις στη μέση και ο δεύτερος το πρόβλημα στο δεξιό ισχίο. Την Πέμπτη (9/12) θα φανεί πιο ξεκάθαρα τι μέλλει γενέσθαι και με τους δύο εν όψει Ολυμπιακού.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook