Λουτσέσκου: «Είναι ψέματα δεν πρόκειται να φύγω!»

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Μιλώντας στους συνεργάτες του ο Ραζβάν Λουτσέσκου διέψευσε πως έχει πάρει την απόφαση να φύγει από τον ΠΑΟΚ.

Αναστάτωση προκλήθηκε από το δημοσίευμα Ρουμανικού μέσου που αποκάλυπτε την πρόθεση του Ραζβάν Λουτσέσκου να αποχωρήσει από τον ΠΑΟΚ μετά την σημερινή αναμέτρηση με την Λαμία (12/12, 17:15) για την 13η αγωνιστική της Super League 1.

Κάτι τέτοιο όμως φαίνεται να είναι μακριά από την πραγματικότητα καθώς η ΠΑΕ ΠΑΟΚ διαψεύδει την είδηση πως ο Ρουμάνος τεχνικός έχει πάρει κάποια απόφαση αποχώρησης.

Μάλιστα, σε συνομιλία του με συνεργάτες του ο Ραζβάν Λουτσέσκου είπε πως το εν λόγω σενάριο απέχει 150% από την πραγματικότητα και πως όλα αυτά είναι ψέματα καθώς ο ίδιος δεν σκοπεύει να φύγει από την Τούμπα.

Θυμίζουμε πως σύμφωνα με τα όσα μετέδωσε το playsport.ro, ο 52χρονος προπονητής δεν έχει μείνει ικανοποιημένος από τις επενδύσεις που έχουν γίνει στην ομάδα, καθώς δεν ανταποκρίνονται με τις προσδοκίες του και για αυτόν τον λόγο έχει έρθει σε ρήξη με την διοίκηση του ΠΑΟΚ.

Με αυτόν τον τρόπο, ο τεχνικός του δικεφάλου του βορρά βάζει τέλος στα σενάρια, διαψεύδοντας τις όποιες πιθανότητες αποχώρησης του από τους ασπρόμαυρους.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook