Δύσκολα θα διεξαχθεί το ματς του Παναθηναϊκού με τον Απόλλωνα

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Η μεγάλη εξάπλωση του κορωνοϊού στην ομάδα της Ριζούπολης θέτει σε αμφιβολία τη διεξαγωγή της αναμέτρησης της Τετάρτης.

Η αναβολή του παιχνιδιού του Απόλλωνα Σμύρνης με τον ΟΦΗ λόγω των κρουσμάτων κορωνοϊού, ενδιαφέρει άμεσα τον Παναθηναϊκό. Διότι η «ελαφρά ταξιαρχία» είναι η προσεχής αντίπαλος του Τριφυλλιού στο πρωτάθλημα, στην εμβόλιμη έναρξη του δευτέρου γύρου την Τετάρτη 15 Δεκεμβρίου.

Με βάση το πρόγραμμα, οι δύο ομάδες θα παίξουν στις 19:30 στη Ριζούπολη. Ωστόσο, με τα δεδομένα που έχουν διαμορφωθεί, η αναμέτρηση δύσκολα θα πραγματοποιηθεί.

Οχτώ παίκτες του Απόλλωνα έχουν διαγνωστεί θετικοί στον πρώτο έλεγχο που υποβλήθηκαν για Covid-19, πριν το ματς με τον ΟΦΗ. Ένας αριθμός που σήμανε την αυτόματη αναβολή του παιχνιδιού, αφού το υγειονομικό πρωτόκολλο προβλέπει εφτά για να αναβληθεί ένας αγώνας.

Αυτόματα, λόγω του μεγάλου νούμερου των κρουσμάτων, όλο το ποδοσφαιρικό τμήμα των «κυανολεύκων» τέθηκε σε απομόνωση.

Παράλληλα, αναμένεται ο δεύτερος έλεγχος, για να διαπιστωθεί εάν εντοπιστούν και άλλοι ποδοσφαιριστές με Covid-19. Επιπλέον, νοσεί ένα μέλος της ομάδας, ενώ και άλλοι παρουσιάζουν συμπτώματα.

Πρακτικά, αρκεί άλλος ένας ποδοσφαιριστής, με τον ιό, ώστε να επιβληθεί καραντίνα στον Απόλλωνα και αποτραπεί η εξάπλωση της πανδημίας.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook