Πλατέλλας: “Tαμείο στο τέλος της χρονιάς”

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Ο 23χρονος χαφ, ανέφερε πως η Ακριτική ομάδα αφήνει πίσω της τις δύο σερί ήττες και συνεχίζει, με σκοπό να τερματίσει όσο πιο ψηλά γίνεται στο πρωτάθλημα.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας:

Για τη μεταγραφή του στην Ξάνθη:
«Η SKODA ΞΑΝΘΗ με είχε προσεγγίσει από το προηγούμενο καλοκαίρι. Μιλούσα με τον κ. Κωνσταντινίδη συχνά στο τηλέφωνο και κάποια στιγμή μου είπε ότι είμαστε έτοιμοι για να προχωρήσουμε την μεταγραφή. Σίγουρα νιώθω δικαιωμένος γιατί όλα αυτά τα χρόνια έκανα μεγάλη προσπάθεια για να φτάσω εδώ σήμερα.

Γι’ αυτό ευχαριστώ και την οικογένειά μου που είναι κοντά μου από το ξεκίνημά μου στο ποδόσφαιρο το 2005 μέχρι και σήμερα. Έχω δουλέψει πολύ για να καταφέρω να φτάσω εδώ και ευτυχώς που ήρθε αυτή η μεταγραφή γιατί η κατάσταση στις μικρότερες κατηγορίες πάει από το κακό στο χειρότερο».

Για τις πρώτες του εντυπώσεις:
«Βλέπω ότι η ομάδα είναι μία οικογένεια κι αυτό είναι πολύ θετικό. Όλα τα παιδιά μου έχουν φερθεί άψογα σαν να με γνώριζαν χρόνια. Η πόλη είναι μικρή και όμορφη αλλά γι’ αυτό που ήρθα εδώ, δεν με ενδιαφέρει τίποτα άλλο από το να κάνω την δουλειά μου».

Για το ότι ακόμη δεν έχει πάρει χρόνο συμμετοχής:
«Δουλεύω σκληρά κάθε μέρα στην προπόνηση και θα προσπαθήσω να κάνω ότι μου λέει ο προπονητής του για να μπω στην ομάδα. Πάντα προσπαθώ για το καλύτερο και πιστεύω όταν κληθώ να δείξω αυτό που μπορώ για να δικαιώσω τους ανθρώπους που με έφεραν εδώ αλλά φυσικά και τις δικές μου προσπάθειες».

Για τις δύο συνεχόμενες ήττες της Ξάνθης:
«Πιστεύω ότι στις δύο τελευταίες ήττες βασικά δεν είχαμε τύχη και νομίζω πως μας έλλειπε η σταθερότητα και η συγκέντρωση των προηγούμενων αγώνων. Δεν ανησυχώ όμως η SKODA Ξάνθη έχει το δικό της χαρακτήρα και σύντομα θα επανέλθει.
Θα προσπαθήσουμε να αφήσουμε πίσω και την ήττα με τον Άρη. Μέρα που φεύγει δεν ξανάρχεται κι εμείς είμαστε συγκεντρωμένοι στο επόμενο παιχνίδι. Ταμείο θα κάνουμε στο τέλος και θέλουμε να είμαστε όσο γίνεται ψηλότερα στην βαθμολογία».

Για το δύσκολο πρόγραμμα που είχε η Ξάνθη:
«Ναι συμμερίζομαι αυτήν την άποψη. Ωστόσο απομένουν αρκετά παιχνίδια ακόμη και το καθένα από αυτά έχει το δικό του ειδικό βάρος. Κοιτάζοντας αγώνα με αγώνα ξεχωριστά θα προσπαθήσουμε να πάρουμε ότι περισσότερο μπορούμε για να πάμε όσο πιο ψηλά γίνεται».