Μεταξάς: «Πρέπει να παραμείνουμε ενωμένοι»

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Την βαριά ήττα του ΠΑΣ Γιάννινα από τον ΠΑΟΚ (0-4) σχολίασε ο Ηρακλής Μεταξάς, τονίζοντας πως η αποτελεσματικότητα του Δικεφάλου έκρινε το αποτέλεσμα, ενώ παράλληλα επισήμανε πως είναι σημαντικό η ομάδα του να παραμείνει ενωμένη.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε στην κάμερα τη NOVA:

Όσον αφορά το αν είναι μια πολύ δύσκολη ημέρα: «Πολύ δύσκολη δεν ξέρω, η μπάλα είναι όπως η ζωή. Το θέμα είναι στις ήττες να μένουμε ενωμένοι. Δημιουργήσαμε ευκαιρίες και κρατήσαμε την μπάλα χαμηλά ειδικά στο πρώτο μέρος. Το πέναλτι ήταν εναντίον μας αυτή τη φορά, ανοίξαμε για να ισοφαρίσουμε και μετά χάσαμε το ρυθμό μας. Ο ΠΑΟΚ έκανε τρία το πολύ τέσσερα σουτ και έβαλε γκολ».

Για την εικόνα του ΠΑΣ: «Αν βάζαμε ένα γκολ στο πρώτο ημίχρονο θα μας έδινε δύναμη μέχρι το τέλος. Κάναμε αρκετά λάθη, στο δεύτερο μέρος έπρεπε να μαρκάρουμε σε περισσότερο χώρο και όταν σκοράρει ο ΠΑΟΚ σε κάθε σουτ, τότε έρχεται αυτό το αποτέλεσμα. Δεν μου αρέσει να χάνω. Είχαμε να παίξουμε με τον ΠΑΟΚ, το παλέψαμε μα δεν μας βγήκε σήμερα. Στο σκορ ήταν βαριά ήττα. Αγωνιστικά στο πρώτο ημίχρονο ήμασταν καλά. Στο δεύτερο έχουμε να διορθώσουμε πολλά».

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook