Ατρόμητος – Ολυμπιακός 0-3

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Με χατ τρικ του Ελ Αραμπί, ο Ολυμπιακός πέρασε εύκολα από το Περιστέρι.

Σε αντίθεση με το παιχνίδι της πρεμιέρας στο «Γ. Καραϊσκάκης» που είχε λήξει ισόπαλο με 0-0, ο Ολυμπιακός δεν δυσκολεύτηκε στο σημερινό παιχνίδι που έγινε στο Περιστέρι για την εμβόλιμη, 14η αγωνιστική της Super League 1.

Η ομάδα του Πέδρο Μάρτινς επικράτησε με 3-0 του Ατρομήτου, με τον Ελ Αραμπί να πετυχαίνει όλα τα γκολ του αγώνα. Ο Μαροκινός άνοιξε το σκορ στο 36’ με πέναλτι, ενώ έκανε και το 2-0 στο 50’. Με ακόμα μία εύστοχη εκτέλεση πέναλτι, αυτή τη φορά στο 62’, ο Ελ Αραμπί διαμόρφωσε το τελικό 3-0 για τον Ολυμπιακό, που πλέον βρίσκεται, έστω και προσωρινά στο +11 από την δεύτερη ΑΕΚ.

Ατρόμητος (Γιώργος Παράσχος): Πίριτς, Βασιλαντωνόπουλος (64′ Κιβρακίδης), Παπαδόπουλος, Χατζηισαΐας, Μαυρομμάτης, Καστεγιάνο, Νάτσος, Χαρίσης, Ντένιτς (46′ Μουνίθ), Σπιριντόνοβιτς (64′ Μπεντινέλι), Κουλούρης (84′ Τζαβίδας)

Ολυμπιακός (Πέδρο Μαρτίνς): Βατσλίκ, Λαλά, Σισέ, Σωκράτης, Ρέαμπτσιουκ (76′ Ανδρούτσος), Εμβιλά (65′ Γκάρι Ροντρίγκες), Μπουχαλάκης, Λόπες (65′ Μαντί Καμαρά), Αγκιμπού Καμαρά, Μασούρας, Ελ Αραμπί (72′ Τικίνιο)

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook