Γκουτσίδης: «Χάσαμε από λάθη παιδαριώδη…»

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Απογοητευμένος ο βοηθός του Παράσχου μετά την ήττα του Ατρομήτου από τον Ολυμπιακό.

Με κάτω τα χέρια έχασε εντός έδρας από τον Ολυμπιακό ο Ατρόμητος και ήταν ο Παναγιώτης Γκουτσίδης αυτός που έκανε δηλώσεις μετά το τέλος του ματς στο Περιστέρι.

Ο άμεσος συνεργάτης του Γιώργου Παράσχου, μιλώντας στη Νοva, ρωτήθηκε για το γιατί δεν μπορούν να αντιδράσουν οι «κυανόλευκοι» όταν δέχονται γκολ και είπε ότι δεν μπορεί να βρεθεί η λύση σε αυτό το θέμα, προσθέτοντας ότι το 0-3 προήλθε από παιδαριώδη λάθη των παικτών του Ατρομήτου.

«Δεν μπορώ να το εξηγήσω, ψάχνω εδώ και καιρό και δεν μπορούμε να βρούμε λύση. Παίζουμε με έναν αντίπαλο υψηλού επιπέδου και δεν χάνεις από την ποιότητα, αλλά από λάθη παιδαριώδη. Και τα τρία γκολ θα μπορούσαμε να τα αποφύγουμε.

Δεν μπορώ να καταλάβω τι γίνεται και δεν μπορούμε να γυρίσουμε τα παιχνίδια. Στο δεύτερο ημίχρονο ενώ κάναμε φάσεις για να ισοφαρίσουμε τελικά με δύο φάσεις δεχτήκαμε δύο γκολ. Είναι ανεξήγητο», ανέφερε ο Γκουτσίδης.

Και πρόσθεσε: «Προσπαθούμε κάθε μέρα κάθε ώρα να διορθώσουμε τα λάθη μας. Προσπαθούμε να μιλήσουμε με τα παιδιά και να βρούμε μία λύση για να έρθουν τα αποτελέσματα. Αν έρθουν τα αποτελέσματα, θα αλλάξει και η ψυχολογία των παιδιών».

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook