Άρης – Φόβοι για θλάση του Γκαρσία

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Αγωνία στους ανθρώπους των κιτρινόμαυρων για τον τραυματισμό του Αργεντινού μεσοεπιθετικού, που αναμένεται να υποβληθεί σήμερα σε ιατρικές εξετάσεις.

Άτυχος στάθηκε ο Ματέο Γκαρσία, καθώς τραυματίστηκε λίγα λεπτά πριν την λήξη του πρώτου ημιχρόνου της χθεσινής εκτός έδρας αναμέτρησης με τον ΟΦΗ στην Κρήτη και έγινε αναγκαστική αλλαγή, ενώ εκφράζονται και φόβοι ότι έχει υποστεί θλάση.

Ο Αργεντινός μεσοεπιθετικός αναμένεται να υποβληθεί σήμερα σε ιατρικές εξετάσεις, προκειμένου να διαπιστωθεί η ακριβής κατάσταση της υγείας του.

Ο Άκης Μάντζιος περιμένει με αγωνία να ενημερωθεί για το μέγεθος του τραυματισμού του ποδοσφαιριστή του, προκειμένου να γνωρίζει αν θα μπορεί να τον υπολογίζει για το παιχνίδι (20/12) με τον Ιωνικό στο Κλεάνθης Βικελίδης και την εκτός έδρας αναμέτρηση κυπέλλου (23/12) με τον ΟΦΗ.

Αντίθετα, ευχάριστα είναι τα νέα σε ότι αφορά στον Εντιαγέ, καθώς η κατάσταση του δεν εμπνέει ιδιαίτερη ανησυχία.

Στη διάθεση του προπονητή του Άρη επιστρέφει από σήμερα και ο Σούντγκρεν, που έμεινε εκτός αποστολής για το χθεσινό (16/12) ματς με τον ΟΦΗ, καθώς η γυναίκα του έφερε στον κόσμο ένα υγιέστατο κοριτσάκι.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook