Ιωνικός: Τέλος ο Ντελγκάδο

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Ολοκληρώθηκε η συνεργασία του Ιωνικού με τον Ντιντιέρ Ντελγκάδο, ύστερα από συμφωνία των δύο πλευρών. Επίκεινται κι άλλες ανακατατάξεις στο ρόστερ των «κυανόλευκων».

Την κοινή συναινέσει λύση της συνεργασίας του με τον Ντιντιέρ Ντελγκάδο ανακοίνωσε την Παρασκευή (17/12) ο Ιωνικός.

Οι δύο πλευρές, όπως σημείωσαν σχετικά οι «κυανόλευκοι», έκριναν πως το ιδανικό για τον Κολομβιανό δεξιό μπακ ήταν να επιστρέψει στην πατρίδα του, προκειμένου να συνεχίσει την αποθεραπεία από τον τραυματισμό του (ρήξη αχίλλειου τένοντα) δίπλα στους δικούς του ανθρώπους.

Ο Ντελγκάδο -ο οποίος είχε συμβόλαιο μέχρι το τέλος της σεζόν- πρόλαβε να αγωνιστεί μόλις 14 λεπτά, κόντρα στον Ολυμπιακό, μέχρι να τραυματιστεί στις 21 Νοέμβρη, ενώ συνήθως βρισκόταν εκτός αποστολής.

Υπενθυμίζεται ότι επίκεινται κι άλλες ανακατατάξεις στο ρόστερ της ομάδας της Νίκαιας, η οποία -πέρα από την προσπάθειά της να ενισχυθεί σε τέσσερις θέσεις (φορ, εξτρέμ, μεσοεπιθετικός-δεκάρι και 6-8άρι), βρίσκεται σε συζητήσεις και με άλλους παίκτες του δυναμικού της, προκειμένου να λυθεί η μεταξύ τους συνεργασία.

Αναλυτικά, η ανακοίνωση του Ιωνικού:

«Η ΠΑΕ Ιωνικός, ανακοινώνει την κοινή συναινέσει λύση της συνεργασίας της με τον Ντιντιέρ Ντελγκάδο.

Και οι δύο πλευρές, έκριναν πως το ιδανικό, είναι να ολοκληρωθεί η συνεργασία, προκειμένου ο ποδοσφαιριστής, να επιστρέψει στην Κολομβία και να συνεχίσει στην πατρίδα του, δίπλα στους δικούς του ανθρώπους, την αποθεραπεία του.

Η ΠΑΕ Ιωνικός, ευχαριστεί τον Ντιντιέρ Ντελγκάδο για την προσφορά του στον σύλλογο, του εύχεται ταχεία ανάρρωση και καλή επιτυχία στη συνέχεια της καριέρας του»

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook