ΠΑΟΚ – Αστέρας Τρίπολης 3-2

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Με γκολ πέναλτι του Κούρτιτς στο 89′ ο ΠΑΟΚ κέρδισε 3-2 τον Αστέρα Τρίπολης.

Οι Αρκάδες αιφνιδίασαν τους Θεσσαλονικείς, παίρνοντας το προβάδισμα στο 11ο λεπτό με τον «κεραυνό» του Σόνι έξω από την περιοχή. Πάντως οι «ασπρόμαυροι» έφτασαν στην ισοφάριση στο 42ο λεπτό με ένα άπιαστο σουτ του Άκπομ έξω από την περιοχή. Στο 48ο λεπτό ο ΠΑΟΚ κέρδισε πέναλτι για το μαρκάρισμα του Μουνάφο στον Αουγκούστο μέσα στην περιοχή και ο Κούρτιτς, ευστοχώντας από την άσπρη βούλα, έκανε την ολική ανατροπή για τους Θεσσαλονικείς. Η χαρά των γηπεδούχων όμως δεν κράτησε για πολύ καθώς ο σκληροτράχηλος Αστέρας ισοφάρισε σε 2-2 στο 60′ με την κεφαλιά του Χριστόπουλου. Στο 88′ ο Γκαρθία ανέτρεψε τον Κρέσπο (ενώ ο τελευταίος είχε ήδη κάνει τη σέντρα) και ο Κουτσιαύτης έδειξε πέναλτι με τον Κούρτιτς να ευστοχεί για δεύτερη φορά από την άσπρη βούλα, κάνοντας το 3-2 για τον δικέφαλο του Βορρά.

ΠΑΟΚ (Λουτσέσκου): Πασχαλάκης – Λύρατζης, Μιχάι (71′ Ίνγκασον), Κρέσπο, Σίντκλεϊ (86′ Βιεϊρίνια), Κούρτιτς, Τσιγγάρας (71΄Σβαμπ), Αουγκούστο – Ζίβκοβιτς, Άκπομ (86′ Σβιντέρσκι), Μπίσεσβαρ (71΄Μουργκ)

Αστέρας Τρίπολης (Ράσταβατς): Τσιφτσής, Χριστόπουλος, Καστάνιο, Καρμόνα, Άλβαρεζ, Μουνάφο, Βαλιέντε, Ρεγκίς (81′ Γκαρθία), Σίτο, Σόνι και Μπαράλες (68′ Ριέρα)

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook