Άρης – Ιωνικός 1-0

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Ο Άρης «πλήρωσε» με το ίδιο νόμισμα τον Ιωνικό για την ήττα στη Νεάπολη στον πρώτο γύρο, επικρατώντας της πειραϊκής ομάδας με το ίδιο σκορ (1-0) στο «Κλεάνθης Βικελίδης», στο πλαίσιο της 15ης αγωνιστικής.

Στο πρώτο τέταρτο ο Άρης πολιόρκησε τους φιλοξενούμενους, ειδικά στο πρώτο εικοσάλεπτο, με την κατοχή να φτάνει στο 79%. Στο 7΄ καταγράφηκε η πρώτη μεγάλη για τους «κίτρινους», με τον Χουτεσιώτη να βγάζει το σουτ του Καμαρά κι εν συνεχεία ο Σάσα να σουτάρει στο δοκάρι, για να καταλογιστεί στη συνέχει σε θέση οφσάιντ.

Στο 15΄ ο Χουεσιώτης έκανε νέα μεγάλη επέμβαση σε σουτ Εντιαγέ και δευτερόλεπτα αργότερα ο Φαμπιάνο είχε άστοχη προσπάθεια μέσα από την περιοχή. Στο 29΄ ο Ιτούρμπε αστόχησε σε σουτ που επιχείρησε, ενώ οι φιλοξενούμενοι έκαναν αισθητή την παρουσία τους με τη συμπλήρωση μισής ώρας αγώνα, όταν ο Κουέστα έδιωξε σε κόρνερ το σουτ του Κάνιας, όπως και στο 32΄ το φάουλ του Καμπράλ.

Η μεγαλύτερη ευκαιρία του πρώτου ημιχρόνου ήταν για τους «κίτρινους», όταν σχεδόν πανηγύρισαν για γκολ: ο Ιτούρμπε έφυγε μπροστά, πέρασε τον Χουτεσιώτη και πλάσαρε, με τον Μύγα να προλαβαίνει πάνω στη γραμμή και να απομακρύνει.

Η ομάδα της Θεσσαλονίκης ξεκίνησε το ίδιο δυνατά και στο δεύτερο ημίχρονο κι αυτό απέφερε καρπούς πολύ γρήγορα: στο 47΄ ο Μύγας από σωτήρας έγινε μοιραίος ανατρέποντας τον Μαντσίνι και ο Καμαρά νίκησε από τα 11 βήματα τον Χουτεσιώτη ανοίγοντας το σκορ και σημειώνοντας το τρίτο τέρμα του στη Σούπερ Λίγκα.

Άρης: Κουέστα, Σάκιτς, Φαμπιάνο, Μπράμπετς, Λούμορ (79′ Γκάνεα), Σάσα, Ματίγια (78′ Μάνος), Ντιαγέ, Μαντσίνι, Ιτούρμπε (65′ Γκάμα), Καμαρά.

Ιωνικός: Χουτεσιώτης, Σάντσες, Ρομαό (46′ Κιάκος), Τσιγκρίνσκι, Μύγας, Βαλεριάνος, Κάνιας, Ντάλσιο, Καμπράλ, Λένις, Μάναλης.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook