Αναστασίου: «Στο δεύτερο ημίχρονο ήμασταν σε χριστουγεννιάτικη ατμόσφαιρα»

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Ο Γιάννης Αναστασίου τόνισε πως έχουν έχασαν ευκαιρίες στο πρώτο ημίχρονο, αλλά στο δεύτερο έπαιξαν σαν χριστουγεννιάτικο δώρο, θεωρεί πως είναι επιτυχία οι πέντε νίκες και ξεκαθάρισε πως, αν έχουν απαιτήσεις στη συνέχεια, πρέπει να παίζουν καλύτερα.

Αναλυτικά: «Στο πρώτο ημίχρονο, είχαμε διάθεση να παίξουμε. Κάναμε κάποια πράγματα, προσπαθήσαμε να αλλάξουμε πλευρές και να παίξουμε γρήγορα. Σε μεγάλα διαστήματα το καταφέραμε, αλλά δεν ήμασταν αποτελεσματικοί στο επιθετικό τρίτο.

Το δεύτερο ημίχρονο ήταν ένα χριστουγεννιάτικο δώρο. Αυτό που παίρνεις δώρο και δεν ξέρεις τι έχει μέσα. Δεν μπορώ να εξηγήσω και να καταλάβω, γιατί είχαμε αυτή την εικόνα. Από τις 21 Νοεμβρίου, μετά τη διακοπή, έχουμε παίξει οκτώ παιχνίδια. Κάναμε πέντε νίκες και μία ισοπαλία. Δεν ήταν εύκολο για τον Παναιτωλικό, αν δούμε και το πως ήταν και τα προηγούμενα χρόνια.

Η νίκη ήταν σημαντική, αλλά, αν θέλουμε να έχουμε απαιτήσεις από τους εαυτούς μας, πρέπει η εικόνα μας να είναι πολύ καλύτερη. Δεν το ευχαριστήθηκα καθόλου και σίγουρα ούτε και ο κόσμος».

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook