Απόλλων Σμύρνης: Παίρνει Σίγκνεβιτς

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Ο θηριώδης σέντερ φορ της ΜΠΑΤΕ Μπορίσοφ ετοιμάζεται να φορέσει τη φανέλα της «Ελαφράς Ταξιαρχίας»

Σε μια πολύ σημαντική μεταγραφική κίνηση από το πάνω ράφι ετοιμάζεται να προχωρήσει ο Απόλλων Σμύρνης, εντάσσοντας στο ρόστερ το «θωρηκτό» Mικαλάι Σίγκνεβιτς!

Ο θηριώδης (έχει ύψος 1,93μ.) Λευκορώσος σέντερ φορ της ΜΠΑΤΕ Μπορίσοφ βρίσκεται ήδη στην Αθήνα για λογαριασμό της «Ελαφράς Ταξιαρχίας» από το πρωί της Τρίτης (28/12), σύμφωνα με πληροφορίες του a-sports.gr, για να ενισχύσει τη γραμμή κρούσης των «κυανόλευκων».

Ο 29χρονος Σίγκνεβιτς, που τη σεζόν 2016-17 είχε περάσει για ένα εξάμηνο από τη χώρα μας ως δανεικός από την ΜΠΑΤΕ στον Πλατανιά, είναι ένας επιθετικός με πλούσιες παραστάσεις και, το κυριότερο, μετρώντας 30 συμμετοχές στο Τσάμπιονς Λιγκ με τη λευκορωσική ομάδα και άλλες 14 στο Γιουρόπα Λιγκ με 6 γκολ στο ενεργητικό του στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις -τα δύο εξ αυτών μάλιστα στο 1-3 επί του ΠΑΟΚ στην Τούμπα τον Δεκέμβριο του 2018!

Συνολικά, έχει πετύχει 41 γκολ με την ΜΠΑΤΕ Μπορίσοφ, στην οποία ανήκε μέχρι πρότινος, είναι και 21 φορές διεθνής με την Εθνική Λευκορωσίας σημειώνοντας 1 γκολ και αναμένεται να βοηθήσει πολύ τον Απόλλωνα Σμύρνης.

a-sports.gr

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook