Σκέψεις στον Παναθηναϊκό για ολικό κλείσιμο της Λεωφόρου

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού σκέφτονται να κλείσουν ολοκληρωτικά το γήπεδο της Λεωφόρου για τα ματς κόντρα σε Άρη και Ολυμπιακό.

Το νο1 θέμα στην επικαιρότητα στον κόσμο της Superleague δεν είναι άλλο από τις εξαγγελίες των νέων μέτρων για τον περιορισμό της εξάπλωσης της μετάλλαξης όμικρον του κορωνοϊού που ανακοινώθηκαν το μεσημέρι της Δευτέρας (27/12) με μείωση της παρουσίας φιλάθλων στα γήπεδα μέχρι τον αριθμό των 1.000 ατόμων.

Τα μέτρα που ανακοίνωσε ο υπουργός Υγείας, Θάνος Πλεύρης, επηρεάζουν περισσότερο από άλλες ομάδες τον Παναθηναϊκό, καθώς στο διάστημα της εφαρμογής του περίφημου 10% (3 Ιανουαρίου 2022 έως τις 16 Ιανουαρίου 2022) οι «πράσινοι» δίνουν δύο πολύ σημαντικά παιχνίδια στην έδρα τους με Άρη (Τετάρτη, 05/01) και Ολυμπιακό (Κυριακή 16/01).

Σε περίπτωση που δεν αλλάξει κάτι μετά τη συνάντηση της Πέμπτης (30/12) ανάμεσα στα στελέχη της Super League και τον υπουργό Υγείας οι άνθρωποι του σκέφτονται να κλείσουν ολοκληρωτικά το γήπεδο της Λεωφόρου για τα ματς κόντρα σε Άρη και Ολυμπιακό. Δηλαδή να προχωρήσουν στην επιλογή κεκλεισμένων των θυρών, για να μην υπάρχουν διαχωρισμοί και αδικίες ανάμεσα στους φιλάθλους της ομάδας.

Εξάλλου η αίσθηση της έδρας δεν θα υπάρχει ούτε με 1.000 άτομα, ενώ και η οικονομική ζημιά θα είναι μεγάλη ούτως ή άλλως.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook