Ιωνικός: Παίρνει Μάντζη από τον Ολυμπιακό Λευκωσίας

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Καταρχάς, οι «κυανόλευκοι» αναμένεται τις αμέσως επόμενες μέρες -ακόμα και την Πέμπτη (30/12)- να ανακοινώσουν την απόκτηση του Βασίλη Μάντζη, ο οποίος έμεινε ελεύθερος από τον Ολυμπιακό Λευκωσίας.

Παράλληλα, -σύμφωνα με πληροφορίες του sport-fm.gr- η ομάδα της Νίκαιας έχει δώσει τα χέρια, πέρα από τον Έλληνα φορ και με δύο ακόμα ποδοσφαιριστές. Ουσιαστικά, το μόνο που απομένει είναι να λύσουν αμφότεροι το συμβόλαιό τους με την ομάδα τους κι εν συνεχεία να επισημοποιήσουν τη συμφωνία τους με τον Ιωνικό. Ο πρώτος πρόκειται για Έλληνα μεσοεπιθετικό, ο οποίος θα μπορεί να δίνει «ανάσες» στον Άοσμαν αγωνιζόμενος ως «δεκάρι», αλλά να παίζει και στο πλάι του Σύρου άσου. Ενώ, ο δεύτερος είναι ξένος (Ευρωπαίος) χαφ, ο οποίος αγωνίζεται περισσότερο ως «οκτάρι».

Από εκεί και πέρα, υπενθυμίζεται ότι οι «κυανόλευκοι» κινούνται και για την απόκτηση ενός καθαρόαιμου ακραίου χαφ. Υπάρχουν επαφές, όμως καμία περίπτωση δεν έχει προχωρήσει όσο οι προαναφερθείσες. Όπως και να έχει, είναι δεδομένο ότι στις τάξεις του Ιωνικού επιθυμούν να έχουν όσο το δυνατόν το συντομότερο στη διάθεσή τους τους τέσσερις αυτούς νέους παίκτες.

Την ίδια στιγμή για τους νεοφώτιστους τρέχει και το κομμάτι των αποχωρήσεων, σε ό, τι αφορά ποδοσφαιριστές του έμψυχου δυναμικού που είτε δεν έχουν δικαιώσει με την παρουσία τους, είτε έχουν μηδαμινό χρόνο συμμετοχής. Δεν αποτελεί εύκολη υπόθεση, ωστόσο αναμένονται εξελίξεις το επόμενο διάστημα.

sport-fm.gr

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook