Ιωνικός: Ανακοίνωσε Μάντζη

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Παίκτης του Ιωνικού και με τη βούλα είναι πλέον ο Βασίλης Μάντζης, καθώς η ομάδα της Νίκαιας ανακοίνωσε και επίσημα την απόκτηση του.

Στην πραγματοποίηση της πρώτης του χειμερινής μεταγραφής προχώρησε o Ιωνικός, ο οποίος ενέταξε στο δυναμικό του τον Βασίλη Μάντζη.

Ο 30χρονος σέντερ φορ, ο οποίος μέχρι πρότινος αγωνιζόταν στην Κύπρο και τον Ολυμπιακό Λευκωσίας απ΄όπου και αποχώρησε υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας με την ομάδας της Νίκαιας μέχρι το τέλος της σεζόν.

Ωστόσο, όπως όλα δείχνουν η μεταγραφή αυτή, δεν θα είναι η μοναδική που θα γίνει καθώς ο Ιωνικός κινείται για την απόκτηση ενός μεσοεπιθετικού, αλλά και ενός χαφ.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Η ΠΑΕ Ιωνικός ανακοινώνει τη συμφωνία της με τον Βασίλη Μάντζη, ο οποίος αποτελεί την πρώτη χειμερινή μεταγραφή της ομάδας μας.

Γεννημένος στις 4 Δεκεμβρίου του 1991, ο Βασίλης Μάντζης ξεκίνησε την καριέρα του από τη Μάχη Μαραθώνα. Αγωνίστηκε στη συνέχεια στα Χανιά και στον ΝΠΣ Βόλο, ενώ τη σεζόν 2018/19 ήταν ο τρίτος σκόρερ της Football League με 14 τέρματα, βοηθώντας την ομάδα της Μαγνησίας να ανέβει στην Super League.

Τον τελευταίο ενάμιση χρόνο ο Έλληνας επιθετικός φορούσε τη φανέλα του Ολυμπιακού Λευκωσίας, καταγράφοντας 48 εμφανίσεις με 13 γκολ.

Βασίλη καλώς ήρθες στην οικογένεια του Ιωνικού!»

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook