Εραμούσπε: «Ο ΠΑΣ Γιάννινα είναι δεμένος όπως μια οικογένεια»

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Ο Ροντρίγκο Εραμούσπε παραχώρησε μεγάλη συνέντευξη όπου μίλησε για τον ίδιο και την παρουσία του στον ΠΑΣ Γιάννινα και για την πορεία της ομάδας της Ηπείρου.

Αναλυτικά όσα είπε ο Εραμούσπε στον Super FM 104,3:

Για το πως ξεκίνησε το ταξίδι του στο ποδόσφαιρο: «Το 2009 ξεκίνησα το επαγγελματικό ποδόσφαιρο με την Λανούς και συνέχισα και σε άλλες ομάδες της Λατινικής Αμερικής, σε Ουρουγουάη, Κολομβία, Εκουαδόρ και τώρα στην Ελλάδα παίζοντας πάντα σε ομάδες πρώτης κατηγορίας».

Για το ότι άλλαξε πολλές ομάδες από το 2009 και πως αποφάσισε να έρθει στην Ελλάδα: «Μου άρεσε να αλλάζω ομάδες, να γνωρίζω διαφορετικές κουλτούρες, αλλά είναι η πρώτη φορά που στα Γιάννενα και τον ΠΑΣ Γιάννινα παραμένω για 2η σεζόν. Φαίνεται ότι κάπως ωρίμασε η σκέψη της παραμονής και βρήκα μια ζεστασιά εδώ».

Για την παράδοση των Ιωαννίνων με τους Αργεντίνους ποδοσφαιριστές και αν γνωρίζει αυτήν την ιστορία με τους παίκτες που πέρασαν στο παρελθόν: «Τη γνωρίζω αυτήν την παράδοση και την ιστορία της ομάδας. Μάλιστα έχω έναν φίλο που μου μίλησε με πολύ καλά λόγια για την πόλη και την ομάδα και είμαι πολύ ευτυχισμένος που έκανα αυτό το βήμα και βρίσκομαι μαζί σας».

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook