Σενάριο από την Ελβετία για επιστροφή Κασάμι στον Ολυμπιακό

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Για επιστροφή του Παϊτίμ Κασάμι στον Ολυμπιακό κάνει λόγο σενάριο, το οποίο κυκλοφόρησε στην Ελβετία.

Ανοιχτό όπως όλα δείχνουν είναι το ενδεχόμενο επιστροφής του Παϊτίμ Κασάμι στον Ολυμπιακό το προσεχές καλοκαίρι.

Το σενάριο αυτό, το οποίο κυκλοφόρησε στην Ελβετία σχετίζεται με το ό,τι ο παίκτης δεν έχει προχωρήσει σε ανανέωση του συμβολαίου του με την Βασιλεία. 

Όπως αναφέρει σενάριο που κυκλοφόρησε από την Ελβετία, ο 29χρονος Ελβετός άσος δεν έχει ανανεώσει το συμβόλαιο του με την Βασιλεία. Μάλιστα κάνει λόγο πως ο Κασάμι συνεχίζει να είναι συναισθηματικά δεμένος με τους Πειραιώτες, από την προηγούμενη θητεία του από το 2014 μέχρι το 2016.

Ο Κασάμι παρακολουθεί την πορεία των «ερυθρολεύκων», ενώ στην Ελλάδα έχει πολλούς φίλους τους οποίους συναντά συχνά, στα ταξίδια που κάνει. Τις τελευταίες 3,5 σεζόν στην Ελβετία, ο ίδιος αγωνίστηκε αρχικά στην Σιόν και στην συνέχεια στην Βασιλεία, με την οποία μετράει 29 συμμετοχές, 5 γκολ και 6 ασίστ.

Σε περίπτωση που ο Ολυμπιακός αποφασίσει να κάνει κίνηση για την απόκτηση του, δεν θα δυσκολευτεί να τον αποκτήσει παρότι εκτός από την Βασιλεία, η οποία θέλει να τον διατηρήσει στο δυναμικό της, ενδιαφέρον έχουν δείξει και ομάδες εκτός Ελβετίας όπως η ιταλική Βενέτσια.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook