Ολυμπιακός: Τι ισχύει με το νέο συμβόλαιο του Πέδρο Μαρτίνς

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Το θέμα της ανανέωσης του συμβολαίου του Πέδρο Μαρτίνς με τον Ολυμπιακό είναι μία υπόθεση που θα τελειώσει σε… πέντε λεπτά. Ίσως όμως δεν ολοκληρωθεί τις επόμενες μέρες.

Αρκετή… σκόνη έχει σηκωθεί το τελευταίο διάστημα για το θέμα της ανανέωσης του συμβολαίου του Πέδρο Μαρτίνς με την ΠΑΕ Ολυμπιακός. Ένα συμβόλαιο που θυμίζουμε ότι ολοκληρώνεται το ερχόμενο καλοκαίρι.

Η αλήθεια είναι ότι όποτε αποφασίσουν να μπουν σε αυτή τη διαδικασία ο σύλλογος με τον προπονητή, τότε οι δύο πλευρές θα τα βρουν σε… πέντε λεπτά! Κυριολεκτικά και όχι μεταφορικά…

Ήδη έχουν γίνει οι πρώτες κουβέντες, ο ίδιος ο Μαρτίνς παραδέχτηκε ότι υπάρχει προσύμφωνο με τον Βαγγέλη Μαρινάκη, αλλά πρόκειται για μία υπόθεση που δεν προκαλεί πίεση σε κανέναν.

Από τη στιγμή που και οι δύο πλευρές γνωρίζουν τι θέλουν εκατέρωθεν και υπάρχει αμοιβαία εκτίμηση και εμπιστοσύνη, αυτό οδηγεί στο εύλογο συμπέρασμα ότι πρόκειται για μία ιστορία που μπορεί να μην τελειώσει (και τυπικά) τις επόμενες μέρες, όπως λέγεται το τελευταίο διάστημα.

Άλλωστε, ο Μαρτίνς αυτό που έχει στο μυαλό του τη δεδομένη χρονική στιγμή είναι τα παιχνίδια του Ιανουαρίου, όπου ο Ολυμπιακός θα κληθεί να παίξει αρκετά ματς δίχως πέντε ποδοσφαιριστές του που θα βρίσκονται στο Καμερούν για το Κόπα Άφρικα.

Στην ΠΑΕ γνωρίζουν τις προθέσεις του Μαρτίνς, ο Πέδρο από την πλευρά του ξέρει τα «θέλω» του συλλόγου και εκτός συγκλονιστικού απροόπτου οι δυο τους θα πορευτούν τουλάχιστον για την επόμενη διετία.

Όσο για το πότε θα πέσουν οι υπογραφές; Πιστέψτε μας, αυτό το κομμάτι – όπως εξελίσσονται τα πράγματα – μοιάζει με τυπικό σκέλος. Κι αυτό μπορεί να συμβεί αφού περάσει και ο Ιανουάριος.

Όλα (τα τυπικά) θα γίνουν στην ώρα τους… Αυτό που νοιάζει τον Μαρτίνς είναι ο Ολυμπιακός να συνεχίσει στο ίδιο νικηφόρο μοτίβο και στα ματς που ακολουθούν τον πρώτο μήνα του νέου έτους.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook