Ολιβέιρα: «Τέλεια χημεία με τον ΠΑΟΚ»

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Ο Νέλσον Ολιβέιρα έλειψε από τον ΠΑΟΚ αλλά και «μένα μου έλειψε ο ΠΑΟΚ…».

Αν του ζητούσατε να βάλει τον τίτλο, θα σας μιλούσε για roller coaster χρονιά. Ο Νέλσον Ολιβέιρα έλειψε από τον ΠΑΟΚ αλλά και «μένα μου έλειψε ο ΠΑΟΚ…». Ο Πορτογάλος φορ του Δικεφάλου αποκλειστικά στο SDNA!

Θα περίμενε κανείς πως για τον Νέλσον Ολιβέιρα θα ήταν η δυσκολότερη χρονιά. Ήταν και αυτός ο τραυματισμός που σημάδεψε το 2021 αλλά ο Πορτογάλος πατάει καλά στα πόδια του, έχει ζυγίσει σωστά τα δεδομένα και μοιάζει αφοπλιστικά ειλικρινής, μιλώντας στο SDNA:

«Roller coaster χρονιά. Με καλές και κακές στιγμές. Ήρθα στον ΠΑΟΚ με πολλές προσδοκίες, γνώριζα ότι έρχομαι σε έναν μεγάλο σύλλογο με έναν προπονητή που με ήθελε από την αρχή.

Όλοι με υποδέχθηκαν πολύ καλά στην ομάδα και προσαρμόστηκα πλήρως.

Ένιωθα πολύ καλά και χαρούμενος, αλλά στη συνέχεια ήρθε ο τραυματισμός και ήταν μια δύσκολη περίοδος αλλά ξέρεις κάτι, νομίζω ότι τα χειρότερα πέρασαν και τώρα ανυπομονώ για την επιστροφή μου το 2022».

Βήμα βήμα… Αν και πόσο ανταποκρίθηκε ο ΠΑΟΚ στις προσδοκίες του; Για τον Νέλσον Ολιβέιρα δεν τίθεται συζήτηση, ακόμη και υπό αυτές τις συνθήκες: «Νομίζω πως ήταν η καλύτερη απόφαση για μένα! Πέρασα δύο χρόνια στην Ελλάδα και γνώριζα ότι ο ΠΑΟΚ είναι ένας μεγάλος σύλλογος. Ήξερα σαφώς πως ο Λουτσέσκου είναι ένας καλός προπονητής και ένας καλός άνθρωπος. Με ήθελε πολύ, μου το έδειξε, οπότε ήταν μια πολύ καλή ευκαιρία για εμένα να έρθω στον ΠΑΟΚ».

Ειδική μνεία στον Ραζβάν Λουτσέσκου σε ένα μομέντουμ ιδιαίτερα «σκληρό» για εκείνον. Θυμάται τον εαυτό του στο ξενοδοχείο της ομάδας, μετά τα νέα για τον τραυματισμό του, έχοντας στο πλευρό του τον προπονητή του Δικεφάλου: 

«Έχω μόνο καλά λόγια να πω για τον Λουτσέσκου. Τον γνωρίζω μόλις πέντε μήνες, αλλά πιστεύω ότι υπάρχει πολύ καλή χημεία μεταξύ μας, γιατί οι ιδέες μας για το ποδόσφαιρο είναι παρόμοιες. Εκτός από καλός προπονητής, είναι και πολύ καλός άνθρωπος, με καλή ενέργεια. Ήταν πολύ σημαντικός και στον τραυματισμό μου, γιατί ήταν ο πρώτος που μίλησε μαζί μου, ήταν στο πλευρό μου! Με θυμάμαι να μιλάω μαζί του στο ξενοδοχείο, δεν είχα βρει ακόμη σπίτι και ήταν εκεί για μένα, ήταν τόσο υποστηρικτικός. Έχω μόνο καλά πράγματα να πω για τον Λουτσέσκου. Και όχι μόνο για εκείνον αλλά και για όλα τα παιδιά στον ΠΑΟΚ, όλοι με υποδέχθηκαν πολύ καλά. Μου στάθηκαν άψογα».

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook