Άρης: Απορρίφθηκε το αίτημα αναβολής με Παναθηναϊκό

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Με πολλές απουσίες θα παραταχθεί ο Άρης κόντρα στον Παναθηναϊκό, καθώς εντοπίστηκαν εννέα κρούσματα στις τάξεις του συλλόγου, τα έξι εκ των οποίων αφορούν παίκτες. Η Λίγκα απέρριψε το αίτημα αναβολής.

Με πολλές και σημαντικές απουσίες θα παραταχθεί ο Άρης στην αυριανή εκτός έδρας αναμέτρηση (05/01, 21:30) με τον Παναθηναϊκό, στο πλαίσιο της 16ης αγωνιστικής της Super League 1.

Οι «κιτρινόμαυροι» ενημέρωσαν πως κατά τους εργαστηριακούς ελέγχους, ανιχνεύτηκαν συνολικά εννέα θετικά δείγματα, τα έξι εκ των οποίων αφορούν ποδοσφαιριστές και τρία μέλη του τεχνικού τιμ.

Μάλιστα, οι Θεσσαλονικείς αιτήθηκαν την αναβολή της αναμέτρησης, ωστόσο η αρμόδια επιτροπή απάντησε αρνητικά, καθώς βάσει πρωτοκόλλου θα πρέπει να υπάρξουν επτά θετικά κρούσματα ποδοσφαιριστών για να αναβληθεί η αναμέτρηση.

Κάπως έτσι λοιπόν, ο Άκης Μάντζιος καταστρώνει τα πλάνα του χωρίς τους Μπρούνο Γκάμα, Μαντσίνι, Φαμπιάνο, Ματίγια, Γκαρσία και Μαρμαρίδη, αλλά και τον Καμαρά, ο οποίος απουσιάζει λόγω των υποχρεώσεών του με το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της Μαυριτανίας.

Αναλυτικά η αποστολή:

Κουέστα, Ντένις, Σιαμπάνη, Ιτούρμπε, Σάσα, Μπερτόλιο, Μπράμπετς, Σάκιτς, Τζέγγο, Εντιαγέ, Σούντγκρεν, Μπεναλουάν, Γκάνεα, Λόπεθ, Λούμορ, Χαΐροβιτς, Δεληζήση, Μάνο, Ασλανίδη και Σαλιάρη.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook