Μπόλονι: “Ξεχνάμε τον Ολυμπιακό και κοιτάμε το ματς με τον ΟΦΗ”

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Λάζλο Μπόλονι στη Nova:

-Πως είναι το κλίμα στην ομάδα μετά τον αγώνα της περασμένης Κυριακής;

«Δεν είναι εύκολο να είσαι χαρούμενος μετά από ήττα αλλά νομίζω πως ο Ολυμπιακός σε κάποιους, λίγους τομείς ήταν καλύτερος από εμάς και για να φανείς καλός σ’ έναν τέτοιο αγώνα οφείλεις να είσαι 100% σ’ αυτό που πρέπει να κάνεις κι εμείς δεν ήμασταν. Οφείλουμε να το αποδεχτούμε και να συνεχίσουμε ακόμη καλύτερα».

-Τελικά τί είναι πιο δύσκολο για έναν προπονητή, η προετοιμασία για έναν κρίσιμο αγώνα ή η διαχείριση μετά από μια αποτυχία;

«Κάθε στιγμή είναι ξεχωριστή και ιδιαίτερη, ειδικά όταν χάνεις έναν αγώνα αλλά δεν έχουμε άλλη επιλογή, οφείλουμε να συνεχίζουμε μετά από καλές και μετά από κακές στιγμές».

-Πλέον προετοιμάζεστε για τον αγώνα με τον ΟΦΗ, μια από τις εκπλήξεις του πρωταθλήματος, που μάλιστα «δραπέτευσε» στον αντίστοιχο αγώνα του πρώτου γύρου με βαθμό από την Τούμπα. Ποιες είναι οι σκέψεις σας για την αναμέτρηση;

«Γνωρίζουμε πολύ καλά πως ο ΟΦΗ είναι μια ομάδα που διαθέτει στις τάξεις του πολλούς παίκτες με σημαντική εμπειρία. Διαθέτουν αρκετούς παίκτες που συνυπάρχουν αγωνιστικά εδώ και καιρό, γνωρίζουν ο ένας τον άλλον και πως να βρίσκονται μέσα στον αγώνα. Το κίνητρό τους θα βρίσκεται στον απόλυτο βαθμό. Γνωρίζουμε επίσης πως διαθέτουν ορισμένους ποιοτικούς παίκτες, βρίσκονται σε καλή χρονική στιγμή, όμως ένας αγώνας είναι … ένας αγώνας και θα δούμε. Θα προσπαθήσουμε να κάνουμε το παιχνίδι μας και τίποτε άλλο».

-Στην προετοιμασία σας για τον Σαββατιάτικο αγώνα σας απασχολεί κι η σκέψη για την πρώτη αναμέτρηση με την Ούντινε;

«Συνήθως δε μου αρέσει να προετοιμάζω την ομάδα μου για δυο αγώνες ταυτόχρονα. Δε νομίζω πως κόντρα στην Ουντινέζε θα πρέπει να βρούμε κάτι το … εξαιρετικό. Αυτό που πρέπει να βρούμε κι αυτό πάνω στο οποίο θα πρέπει να δουλεύουμε διαρκώς είναι το αγωνιστικό στιλ μας, το παιχνίδι μας, η άμυνα, η κατοχή στην μπάλα, τα τελειώματα των φάσεων, πάνω σ’ αυτά δουλεύουμε συνέχεια. Δεν κάνω κάποια ειδική προετοιμασία για τον κάθε αγώνα ξεχωριστά».