Ετοιμάζει Νιμανί ο Μπόλονι

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Συγκεκριμένα, στη χθεσινή προπόνηση ο Λάζλο Μπόλονι δοκίμασε τον Γάλλο φορ στην αριστερή πλευρά της επίθεσης, δηλαδή στη θέση του Γιώργου Γεωργιάδη.

Ο 23χρονος παίκτης συμπεριλήφθηκε στην εικοσάδα για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, όμως τελικά είδε από την εξέδρα το παιχνίδι. Επίσης, ο Ρουμάνος τεχνικός δοκίμασε πάλι τον Απόστολο Γιάννου στην κορυφή της επίθεση τους, αφού θα κληθεί να αντικαταστήσει τον τραυματία Στέφανο Αθανασιάδη.

Όσον αφορά την ενδεκάδα, ο Μπόλονι θα τοποθετήσει κάτω από τα δοκάρια τον Κρέσιτς και στην άμυνα – από δεξιά προς αριστερά – τους Σνάουτσνερ, Τσιρίλο, Μαλεζά και Σταφυλίδη. Στο κέντρο θα αγωνιστούν ο Φωτάκης και ο Γκαρσία, ενώ ρόλο επιτελικού χαφ θα πάρει ο Ίβιτς. Αριστερό εξτρέμ θα είναι ο Νιμανί, δεξί ο Σαλπιγγίδης και στην κορυφή θα βρίσκεται ο Γιάννου.

«Μαζί μπορούμε»

Περισσότερες από δύο ώρες διήρκησε η συνάντηση του Ζήση Βρύζα με τους εκπροσώπους των οργανωμένων οπαδών του ΠΑΟΚ. Η πρόταση της διοίκησης στους συνδεσμίτες ήταν συγκεκριμένη και αφορούσε βέβαια τον τρόπο που θα περιφρουρηθεί καλύτερα η Τούμπα.

«Ετσι δεν πάμε πουθενά. Δεν γίνεται να έχουμε τόσες καταστροφές σε κάθε παιχνίδι. Πιστεύουμε ότι πρέπει να δημιουργηθεί και πάλι μία συντονιστική επιτροπή των συνδέσμων και μαζί με τους ανθρώπους της ΠΑΕ να προκύψει μία καλή συνεργασία για να περιορίσουμε τα προβλήματα στο γήπεδο. Αυτό πιστεύουμε ότι είναι αναγκαστικό. Πρέπει να είμαστε όσο πιο κοντά γίνεται στην ομάδα, αλλά με τέτοιο τρόπο ώστε να τη βοηθάμε. Αυτό ψάχνουμε…», ήταν τα λόγια του νέου προέδρου της ΠΑΕ, ο οποίος εμφανίστηκε ιδιαίτερα ενωτικός και με τον δικό του τρόπο προσπάθησε να δείξει στους οπαδούς ότι πρέπει να συνεργαστούν ξανά.