Απόλλων Σμύρνης: Κανονικά γίνεται το παιχνίδι με τον ΟΦΗ

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Γίνεται κανονικά το εξ αναβολής ματς με τον ΟΦΗ, με αρκετές απουσίες οι «κυανόλευκοι»

Τα πρώτα δείγματα της προπονητικής φιλοσοφίας του ξεδιπλώνει ο Μάρκο Γκρότε, που μετρά τέσσερις ημέρες στον Απόλλωνα Σμύρνης… Ο 49χρονος Γερμανός κόουτς αρχίζει να βάζει τα «θέλω του» και αυτό φαίνεται ήδη στην καθημερινότητα των «κυανόλευκων».

Ο Γκρότε βλέπει, επεμβαίνει πολύ συχνά εν ώρα προπόνησης, διακόπτοντας φάσεις, εξηγώντας το λάθος στις κινήσεις των ποδοσφαιριστών και παράλληλα επιδιώκει να βελτιώσει επιθετικά την ομάδα, που είναι ο τομέας που «πονάει» περισσότερο…

Στο μεταξύ, βοηθός του Γερμανού νέου προπονητή της «Ελαφράς Ταξιαρχίας» αναλαμβάνει ο Δημήτρης Καλύκας (ΦΩΤΟ), ο οποίος έχει εμπειρία, είναι διπλώματος με UEFA PRΟ και μέχρι πρότινος καθόταν στον πάγκο του Αίαντα Σαλαμίνας (Γ’ Εθνική).

Από εκεί και πέρα, το εξ αναβολής ματς της 13ης αγωνιστικής με τον ΟΦΗ, θα γίνει κανονικά στις 17.15 της Τετάρτης (12/1) στη Ριζούπολη, καθώς δεν προέκυψε πρόβλημα με το υγειονομικό πρωτόκολλο. Μια αναμέτρηση, στην οποία ο Απόλλων Σμύρνης θα έχει και πάλι σημαντικές ελλείψεις, αν και αναμένονται και αρκετές επιστροφές.

Σίγουρα απόντες θα είναι οι ανέτοιμοι από τραυματισμούς Ντομίνγκες και Τσιλούλης, ενώ εκτός μένει και ο τιμωρημένος Μπαξεβανίδης.

a-sports.gr

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook