Μπόλονι: “Είχαμε την τύχη με το μέρος μας”

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Ειλικρινής, ο Λάζλο Μπόλονι τόνισε ότι ο ΠΑΟΚ είχε την τύχη με το μέρος του ενώ στάθηκε στα δύο πρόσωπα που παρουσίασε η ομάδα του.

Αρχικά, ο Ρουμάνος τεχνικός είπε με περίσσια ειλικρίνεια είπε ότι η ομάδα του ήρθε στην Κρήτη όντας ευχαριστημένος ακόμα και με το “Χ”. “Ήρθαμε εδώ πρώτα για να μην χάσουμε το παιχνίδι. Το να μην χάσεις το παιχνίδι σημαίνει ότι και η ισοπαλία θα ήταν ένα πολύ καλό αποτέλεσμα. Τώρα, σίγουρα με τους 3 βαθμούς είμαστε πολύ ευχαριστημένοι” ήταν τα λόγια του τεχνικού του ΠΑΟΚ.

Στην συνέχεια είπε ο Λάζλο Μπόλονι:

“Ήταν φυσιολογικό να ρισκάρει περισσότερο ο ΟΦΗ στο δεύτερο ημίχρονο. Εκείνη την στιγμή δεν είχαμε να χάσουν τίποτα. Βρήκαν τους χώρους και δημιούργησαν αρκετές ευκαιρίες. Χάσαμε και εμείς σε κάποιο βαθμό την τεχνική μας. Ο αντίπαλος πίεσε περισσότερο στο δεύτερο ημίχρονο και πιστεύω ότι είχαμε την τύχη με το μέρος μας.

Δεν μπορώ να αναλύσω το τι έφταιξε και είχαμε αυτήν την παρουσία στο δεύτερο ημίχρονο όμως πιστεύω ότι κάναμε αρκετά λάθη στο δεύτερο ημίχρονο.

Είναι πολύ σημαντικό το ότι κερδίσαμε την αμέσως επόμενη ομάδα και την αφήσαμε έξι βαθμούς πίσω.

Πρέπει να μιλήσω για κάποια νέα πρόσωα όπως ο Σταφυλίδης που επιβεβαίωσε ότι είναι ένας ποδοσφαιριστής που πρέπει και μπορεί να μας βοηθήσει. Πρέπει να έχει μεγαλύτερη αυτοσυγκράτηση γιατί έκανε κάποια φάουλ όμως αν αναλογιστεί κάποιος ότι είναι μόλις 18 χρονών, τότε έχει αρκετό χρόνο μπροστά του. Το επόμενο νέο πρόσωπο ήταν ο Γιάννου που για πρώτη φορά έκανε ένα ολοκληρωμένο παιχνίδι. Σήμερα ήταν εκεί που έπρεπε να είναι το “9αρι” της ομάδας.

Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον κόσμο που ήταν στο πλευρό μας και τώρα η συγκέντρωση μας είναι στο επόμενο παιχνίδι”.