ΠΑΟΚ: Επιστρέφει με Παναθηναϊκό ο Αουγκούστο

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Τα πλάνα του για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό έχει ξεκινήσει να σχεδιάζει ο Ρασβάν Λουτσέσκου. Επιστροφή για τον Ντόουγκλας Αουγκούστο, αμφίβολοι οι Μπίσεσβαρ και Μιτρίτσα.

Την προετοιμασία του για το ντέρμπι της Κυριακής (6/2) με τον Παναθηναϊκό συνεχίζει ο ΠΑΟΚ, μετά την πολύ σημαντική νίκη με 2-0 στη Ριζούπολη επί του Απόλλωνα Σμύρνης.

Ο Δικέφαλος του Βορρά έχει ήδη στρέψει το βλέμμα του στους «πράσινους», κόντρα στους οποίους θα προσπαθήσει να δώσει συνέχεια στο σερί των έντεκα συνεχόμενων αήττητων αναμετρήσεων.
Στα ευχάριστα για τον Ρασβάν Λουτσέσκου, είναι η επιστροφή του Ντόουγκλας Αουγκούστο, ο οποίος εξέτισε στο παιχνίδι με τον Απόλλωνα στη Ριζούπολη τη ποινή της μίας αγωνιστικής λόγω καρτών και έτσι αναμένεται να πάρει φανέλα βασικού απέναντι στον Παναθηναϊκό.

Από την άλλη, ο Ρουμάνος δεν γνωρίζει ακόμα αν θα έχει στη διάθεση του για το ντέρμπι, τους Μπίσεσβαρ και Μιτρίτσα, καθώς ο Ολλανδός έχει μερικές ενοχλήσεις στους προσαγωγούς και τη μέση, ενώ ο Ρουμάνος νιώθει πόνους στη μέση, με την κατάσταση τους να αναμένεται να εξεταστεί στις δύο τελευταίες προπονήσεις.

Εκτός θα είναι οι Ομάρ Ελ Καντουρί και Νέλσον Ολιβέιρα που δεν έχουν επιστρέψει ακόμα σε φουλ ρυθμούς, ενώ ούτε Λέο Ζαμπά που νόσησε από κορωνοϊό δεν θα είναι στη διάθεση του Λουτσέσκου.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook