Βόλος: Με τρεις επιστροφές απέναντι στον Άρη

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Στην διάθεση του προπονητή τους για τον εκτός έδρας αγώνα του Βόλου, το Σάββατο (5/2 19:30) κόντρα στον Άρη τέθηκαν εκ νέου οι Κλέιμαν, Πουρίτα και Φαν Βέερτ.

Tην προετοιμασία του, για τον εκτός έδρας αγώνα της 22ης αγωνιστικής απέναντι στον Άρη, δίχως απρόοπτα της τελευταίας στιγμής ολοκλήρωσε την Παρασκευή (4/2) ο Βόλος.

Η ομάδα του Κώστα Μπράτσου, η οποία προέρχεται από την εκτός έδρας νίκη σε βάρος της ΑΕΚ και την εντός έδρας ισοπαλία απέναντι στον Ιωνικό, θα αγωνιστεί κόντρα στους «κίτρινους», χωρίς αγωνιστικά προβλήματα.

Πιο συγκεκριμένα ο Κλέιμαν ξεπέρασε πλήρως τον τραυματισμό του και τέθηκε στην διάθεση του προπονητή του, όπως και οι Φαν Βέερτ, Πουρίτα που εξέτασαν τις τιμωρίες τους.

Σ΄ότι έχει να κάνει με την αποστολή των Θεσσαλών, που θα ταξιδέψει στην Θεσσαλονίκη, για τον συγκεκριμένο αγώνα αυτή αποτελείται από τους:

Κλέιμαν, Παπαδόπουλο, Αλχο, Πουρίτα, Φεράρι, Γκιουλέν, Ρινέρ, Ρομέρο, Σιέλη, Τσοκάνη, Μπαριέντος, Σοάρες, Μπαρτόλο, Κορέα, Φερνάντες, Νίνη, Ροσέρο, Ορόζ, Ρεγκατίν και Φαν Βέερτ.

 

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook