Επιβεβαίωση από τη Μάλαγα για το ενδιαφέρον του ΠΑΟΚ για Κέβιν

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Ο συμπαίκτης του Κέβιν, Λουίς Μουνιόθ, επιβεβαίωσε σε δηλώσεις του το ενδιαφέρον του ΠΑΟΚ, επισημαίνοντας πως η πρόταση ήταν γνωστή εντός της Μάλαγα.

O ΠΑΟΚ έκανε πρόταση δύο εκατ. ευρώ στη Μάλαγα για την απόκτηση του 20χρονου εξτρέμ Κέβιν, ωστόσο, οι Ανδαλουσιάνοι απέρριψαν την πρόταση. Μάλιστα, ο Μουνιόθ τον συμβούλευσε να απαντήσει αρνητικά στον ΠΑΟΚ και να μείνει στη Μάλαγα για να την βοηθήσει στην προσπάθειά που κάνει να παραμείνει στην κατηγορία.

Τη δεδομένη στιγμή η Μάλαγα είναι στην 15η θέση της βαθμολογίας στη Segunda Division, μόλις έξι βαθμούς πάνω από την διακεκαυμένη ζώνη και θα ήταν μια σημαντική απώλεια να παραχωρήσει τον βασικό της εξτρέμ στα μέσα της σεζόν.

Όπως αναφέρουν τα ισπανικά ΜΜΕ, η πρόταση του ΠΑΟΚ ύψους 2.000.000 ευρώ για τον Κέβιν Βιγιόντρες απορρίφθηκε από τους «μαλαγίστας», αν και συζητήθηκε εσωτερικά το ενδεχόμενο της παραχώρησης του:

«Του είπα ότι το καλύτερο πράγμα αυτή τη στιγμή είναι να μείνει στον σύλλογο και να τον βοηθήσει», είπε αρχικά ο εκ των αρχηγών της Μάλαγα, Λουίς Μουνιόθ, για την συμβουλή προς τον Κέβιν όταν ήρθε η πρόταση του ΠΑΟΚ και στη συνέχεια πρόσθεσε:

«Γνωρίζουμε ότι η ομάδα βρίσκεται σε μια κατάσταση που δεν είναι τόσο εύκολη. Είναι δύσκολο να το δουν οι άνθρωποι που βρίσκονται έξω από την ομάδα όπως έχει εξηγήσει αρκετές φορές ο Μανόλο Γκασπάρ (σ.σ αθλητικός διευθυντής της Μάλαγα). Πιστεύω ότι ο Κέβιν θα είναι σημαντικός στην τελική ευθεία της σεζόν και θα μας βοηθήσει να πετύχουμε τους στόχους μας».

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook