Ολυμπιακός: Το ξεκάθαρο μήνυμα στον Λόπες

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Ο Πέδρο Μαρτίνς άφησε ξανά εκτός αποστολής τον Ρόνι Λόπες που ξεκάθαρα πλέον δεν υπολογίζεται στον Ολυμπιακό και η Σεβίλλη έχει κληθεί να δώσει τη λύση.

Μεγάλες εκπλήξεις δεν είχε η αποστολή που ανακοίνωσε ο Πέδρο Μαρτίνς για το παιχνίδι του Ολυμπιακού με τον Ιωνικό. Λίγο πολύ αναμενόμενα ήταν όσα έγιναν και επίσημα γνωστά από τον Πορτογάλο προπονητή.

Το δεδομένο πλέον είναι ότι ο Ρόνι Λόπες δεν υπολογίζεται. Γνωστό ήταν πως πλέον ήταν εκτός πλάνων ο Πορτογάλος εξτρέμ, αλλά τώρα έλαβε ξεκάθαρα το μήνυμα και ο ίδιος. Τρίτος συνεχόμενος αποκλεισμός μετά τον ΠΑΟΚ και τον Παναιτωλικό. Αυτό σημαίνει πως το… χαρτί για τον 25χρονο άσο δεν μπορεί να γυρίσει.

Ο Πέδρο Μαρτίνς δεν έχει τον παίκτη στα πλάνα του και ο ίδιος αναζητεί τον επόμενο σταθμό της καριέρας του. Εδώ και μία εβδομάδα γίνονται επαφές για την επόμενη ομάδα του Ρόνι Λόπες και στις διαπραγματεύσεις έχει εμπλακεί και η Σεβίλλη η οποία έχει τα δικαιώματα του ποδοσφαιριστή.

Η ομάδα της Ανδαλουσίας έχει κληθεί να δώσει τη λύση στο θέμα που έχει προκύψει, διότι πρόκειται για ένα περιουσιακό της στοιχείο και το τελευταίο που θέλει είναι να τον δει να μείνει σε απραξία για τους επόμενους μήνες. Όσο ξεκάθαρο έχει κάνει ο Μαρτίνς στον παίκτη ότι δεν τον θέλει, άλλο τόσο έχει κάνει και ο παίκτης πως δεν επιθυμεί να πάει στην Τουρκία.

Τώρα θα φανεί αν αλλάξει γνώμη μετά τον αποκλεισμό του και από την αποστολή για τη Νίκαια. Πάντως ο Λόπες από την αρχή ξεκαθάρισε ότι δεν θέλει να πάει στη γειτονική χώρα να παίξει ποδόσφαιρο. Υπάρχει ένα ενδιαφέρον από την πατρίδα του και την Ιντερνασιονάλ, αλλά ακόμα τίποτα δεν είναι δεδομένο.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook