Τσιγγάρας: «Τίποτα δεν έχει αλλάξει»

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Ο μέσος του ΠΑΟΚ, Χάρης Τσιγγάρας μίλησε για την πορεία της ομάδας του εφέτος αλλά και τη συνέχεια στη σεζόν. 

Ο Χάρης Τσιγγάρας μίλησε στην κάμερα της Nova για τον ΠΑΟΚ που βρίσκεται σε ανοδική πορεία αλλά και τη συνέχεια.

Για την καλή εικόνα που παρουσιάζει ο ΠΑΟΚ: «Έχει πολλές φορές ότι είμαστε μια πολύ δυνατή ομάδα. Πιστεύω ότι δικαιούμασταν τη νίκη με τον Ολυμπιακό και ίσως ένα καλύτερο αποτέλεσμα με την ΑΕΚ. Τώρα έχουμε το ματς με τον Παναθηναϊκό, κοιτάμε αυτό το παιχνίδι και μετά ότι ματς έρχεται κοιτάμε το επόμενο».

Για το τι έχει αλλάξει στην εικόνα του ΠΑΟΚ: «Σίγουρα δουλεύουμε καθημερινά στις προπονήσεις, υπάρχουν νέες προσθήκες, ο προπονητής ζητάει διαφορετικά πράγματα, οπότε σε κάθε ματς είμαστε εντελώς διαφορετικοί και καλύτεροι».

Για το πώς αντιμετωπίζουν το υπόλοιπο της σεζόν σε ότι αφορά τους στόχους της ομάδας: «Τίποτα δεν έχει αλλάξει, κοιτάμε και τις τρεις διοργανώσεις και το πρωτάθλημα και το Κύπελλο και το ευρωπαϊκό, οπότε συνεχίζουμε σε αυτά τα τρία».

Για την δική του παρουσία: «Δεν νιώθω πρωταγωνιστής, είμαι μέρος της ομάδας, συνεχίζουμε όλοι μαζί για να πετύχουμε τους στόχους που έχουμε βάλει».

Για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό: «Σίγουρα είναι μια καλή ομάδα με ένταση, αλλά έχουμε προετοιμαστεί κατάλληλα και πιστεύω ότι θα το κερδίσουμε αυτό το παιχνίδι».

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook