Βιτάλ: «Μεγάλος στόχος το Κύπελλο»

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Ο Ματέους Βιτάλ μίλησε σε βραζιλιάνικο Μέσο μετά την πρόκριση του Παναθηναϊκού στα ημιτελικά του Κυπέλλου, έθεσε ως στόχο τον τελικό και υπογράμμισε ότι είναι πολύ χαρούμενος στην Ελλάδα.

Αναλυτικά το δημοσίευμα αναφέρει τα εξής: «Αγωνιζόμενος ως δανεικός από την Κορίνθιανς στον Παναθηναϊκό, ο Ματέους Βιτάλ βοήθησε την ομάδα του να εξασφαλίσει μια θέση στα ημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας με τη νίκη με 1-0 επί της Αναγέννησης Καρδίτσας.

«Παίξαμε δύο καλά παιχνίδια και καταφέραμε να προχωρήσουμε στο κύπελλο. Είναι ένας πολύ σημαντικός θεσμός για μας, ένας μεγάλος στόχος που θέλουμε να κάνουμε το καλύτερο και πλησιάζει προς το τέλος του. Πηγαίνουμε βήμα-βήμα. Τώρα είναι ώρα να δουλέψουμε για να φτάσουμε στο επίπεδο που θέλουμε και να βρεθούμε στον τελικό», εξήγησε ο Βιτάλ, ο οποίος είχε σημειώσει δύο γκολ στον πρώτο αγώνα όπου ο Παναθηναϊκός νίκησε με 4-0.

Μετά από μια περίοδο αστάθειας, ο Ματέους Βιτάλ αρχίζει να βρίσκει ξανά χώρο στην ομάδα ξεκινώντας στα τελευταία ματς και βοηθώντας στο κομμάτι της δημιουργίας. Μέχρι στιγμής, ο μόλις 23 ετών Βραζιλιάνος, έχει αγωνιστεί σε 26 έχοντας με τρία γκολ και δύο ασίστ.

«Αυτό που συνάντησα είναι ένα διαφορετικό είδος ποδοσφαίρου, με πολλή ένταση και πάθος. Είμαι χαρούμενος εδώ, όπως το ίδιο συμβαίνει και με την οικογένειά μου. Είναι μια εξαιρετική εμπειρία, ένα μάθημα για τη ζωή. Όλοι με καλωσόρισαν, κατάφερα να βρω θέση στην ομάδα και να έχω ένα σερί αγώνων στην ενδεκάδα», είπε ο παίκτης μετά την πρόκριση στα ημιτελικά του Κυπέλλου.

Ο Βραζιλιάνος μέσος είναι δανεικός από την Κορίνθιανς μέχρι τις 30 Ιουνίου. Αν ο Παναθηναϊκός θέλει να τον κρατήσει μόνιμα πρέπει να πληρώσει 4 εκατ. ευρώ, ειδάλλως θα επιστρέψει στην Κορίνθιανς για το δεύτερο μέρος της σεζόν.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook