Βόλος: Μοναδικό πρόβλημα ο Όροζ

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Ο Αργεντινός μέσος δεν προπονήθηκε τις προηγούμενες ημέρες και παραμένει αμφίβολος.

Ο τεχνικός των «κυανέρυθρων» είδε τον Μάτιτς Κόντικ να μπαίνει στο πρόγραμμα, γεγονός που σημαίνει ότι η ομάδα θα πάει με δύο τερματοφύλακες στην Κρήτη, καθώς υπήρχε φόβος, μετά τον τραυματισμό του Συμεών Παπαδόπουλου, διαθέσιμος γκολκίπερ να ήταν μόνο ο Μπόρις Κλέιμαν. Ο Ισραηλινός τερματοφύλακας θα είναι αυτός που θα υπερασπιστεί την εστία του Βόλου στο παιχνίδι με τον ΟΦΗ.

Ο Πάολο Φερνάντες δεν χρησιμοποιήθηκε ούτε λεπτό στο προηγούμενο παιχνίδι, με τον Ισπανό μεσοεπιθετικό να είναι απόλυτα έτοιμος να επιστρέψει και να βοηθήσει την ομάδα, ενώ σήμερα θα ξεκαθαρίσει, αν θα είναι σε θέση να συμπεριληφθεί στην αποστολή ο Νικολάς Ορόζ. Ο Αργεντινός μέσος αποχώρησε τραυματίας στο ημίχρονο του αγώνα με τον Άρη και ακολουθεί θεραπευτική αγωγή. Όσον αφορά τον Νικολάι Άλχο, το πιθανότερο είναι να βρίσκεται στη διάθεση του Κώστα Μπράτσου, με τον Φινλανδό δεξιό μπακ να ξεπερνά τις ενοχλήσεις που είχε. Τραυματίας είναι ο Ζαν Πιέρ Ρινέρ, ο οποίος θα μείνει εκτός αποστολής.

Θυμίζουμε, πως έχουν συμπληρώσει κάρτες οι Φράνκο Φεράρι (επτά) και Ζαν Μπαριέντος (τέσσερις). Ο Αργεντινός αριστερός μπακ δηλώθηκε να εκτίσει την ποινή του στα ματς με Παναιτωλικό και ΠΑΣ Γιάννινα, ενώ ο Ουρουγουανός μεσοεπιθετικός στο ματς με τον Παναιτωλικό.

e-thessalia.gr

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook