Παναιτωλικός: Ξεκίνησε η δημοπρασία για τις φανέλες του Άλκη

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Ξεκίνησε η δημοπρασία του Παναιτωλικού, για τις φανέλες που είχαν τ΄όνομα του Άλκη καθώς και το πανό με τον Τίτορμο να κρατά το σώμα του Άλκη Καμπανού, με τα έσοδα να πηγαίνουν στο Σωματείο «Πρωτοβουλία για το Παιδί – Σπίτι της Βεργίνας».

Αναλυτικά:

Το πανό – σκίτσο του Χρήστου Παπανίκου που προκάλεσε αίσθηση με τον ΤΙΤΟΡΜΟ να κρατάει το δολοφονημένο σώμα του Άλκη Καμπανού και οι φανέλες των ποδοσφαιριστών που φέρουν το όνομα ΑΛΚΗΣ οι οποίες φορέθηκαν στον αγώνα ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ – ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ, βγήκαν σε δημοπρασία!

Μπείτε στο https://www.charityidols.com/el/ επιλέξτε και αποκτήστε τα! Τα έσοδα που θα συγκεντρωθούν θα διατεθούν εξ’ ολοκλήρου στο Σωματείο μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα «Πρωτοβουλία για το Παιδί – Σπίτι της Βεργίνας» που είναι ξενώνας οικογενειακού χαρακτήρα, για τη μακροχρόνια φιλοξενία παιδιών σε κίνδυνο. Εδρεύει στη Βέροια, την πόλη που γεννήθηκε και αναπαύεται πλέον ο Άλκης.

Καλούμε όλους να συμμετάσχουν στη δημοπρασία και να ενισχύσουμε το στόχο. Αλλά ταυτόχρονα να στείλουμε ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ένα ηχηρό μήνυμα κατά της βίας.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook