Aστέρας Τρίπολης – Ιωνικός 2-3

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Παρότι προηγήθηκε ο Αστέρας Τρίπολης γνώρισε την ήττα από τον Ιωνικό με δύο γκολ μέσα σε τέσσερα λεπτά και άλλα δύο, συνολικά, στα τελευταία λεπτά των καθυστερήσεων, σε ένα παιχνίδι που κράτησε μέχρι το 100ο λεπτό.

Oι Αρκάδες ξεκίνησαν με γκολ το παιχνίδι, καθώς προηγήθηκαν μόλις στο 6ο λεπτό με κοντινή προβολή του Καπίγια. Στο 58ο λεπτό ο Λένις βγήκε τετ-α-τετ με τον Τσιφτσή, ωστόσο πριν κάνει το πλασέ (με την μπάλα να χτυπά στο δοκάρι) είχε δεχτεί σπρώξιμο από τον Καστάνιο. Ο διαιτητής εξέτασε τη φάση στο μόνιτορ και καταλόγισε το πέναλτι, δείχνοντας παράλληλα και την κόκκινη κάρτα στον παίκτη των γηπεδούχων.

Την εκτέλεση ανέλαβε ο Άοσμαν, ο οποίος ισοφάρισε από την άσπρη βούλα για τους Νικαιώτες, οι οποίοι έκαναν τέσσερα λεπτά αργότερα την ολική ανατροπή με ωραίο πλασέ του Λένις, μετά από αντεπίθεση. Στο 98′ ο Ιωνικός έκανε το 1-3 με τον Μάναλη και στο 10ο λεπτό των καθυστερήσεων ο Κρέσπι διαμόρφωσε το τελικό 2-3.

Αστέρας Τρίπολης (Μίλαν Ράσταβατς): Τσιφτσής, Καρμόνα, Χριστόπουλος, Καστάνιο, Άλβαρες, Βαλιέντε, Μουνάφο, Ριέρα, Καπίγια (64′ Αντζουλάς), Σίτο, Σονί.

Ιωνικός (Δημήτρης Σπανός): Χουτεσιώτης, Ματσούκας (72′ Βαλεριάνος), Βαφέας, Σάντσεζ, Ρομαό, Κιάκος, Κάνιας, Ντάλσιο, Άοσμαν, Λένις (72′ Γκοτσούλιας), Μάντζης.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook