Διαρροές Ατρομήτου για την διαιτησία: Φάουλ στο 2-1, κανένα πέναλτι στο 2-2 και πέναλτι στον Κουλούρη

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Εντυπωσιάζει πραγματικά ο τρόπος με τον οποίο διαχειρίζεται ο Ατρόμητος την διαιτησία του Γκορτσίλα που έβγαλε διαρροή για την διαιτησία του.

Αν κάποιος πρέπει να διαμαρτύρεται για την διαιτησία, αυτός είναι ο ΟΦΗ και όχι οι Περιστεριώτες. Ο Γκορτσίλας απέβαλε τον Στάικο σε μια φάση που αμφιβάλει κανείς αν υπάρχει παράβαση και όχι μόνο σφυρίζει εις βάρος του παίκτη του ΟΦΗ αλλά τον αποβάλει και με δεύτερη κίτρινη κάρτα. Την ίδια ώρα που οι Περιστεριώτες έχουν μοιράσει διαρροή σε όλα τα ΜΜΕ επιχειρούν να κάνουν το άσπρο – μαύρο.

Ιδού:

Οι «κυανόλευκοι» διαμαρτύρονται για τη φάση του 2-1. Υποστηρίζουν ότι πριν το γκολ του Λάμπρου έχει προηγηθεί φάουλ εις βάρος του Γιαννιώτη πάνω στο άλμα από τον Λουίζ Φελίπε, ενώ στην ισοφάριση των Κρητικών που δίνεται πέναλτι, από τα replay δεν φαίνεται η μπάλα να χτυπάει στο χέρι του Έρλινγκμαρκ, αλλά στον ώμο.

Τέλος, αναφορά γίνεται και στην φάση όπου ο Κουλούρης σκοράρει στις καθυστερήσεις αλλά ο Γκορτσίλας το ακυρώνει για επιθετικό φάουλ πάνω στον Μαρινάκη, μιας και ο παίκτης των φιλοξενούμενων έχει χάσει την ισορροπία του και πέφτει, με τον επιθετικό του Ατρόμητου απλά να έχει το χέρι πάνω του.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook