Έρλινγκμαρκ: «Χαρούμενος για το πέναλτι που έπιασε ο Ανέστης»

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Στον Γιάννη Ανέστη και το πέναλτι που έπιασε κόντρα στον Παναθηναϊκό, αναφέρθηκε ο Όγκουστ Έρλινγκμαρκ, μετά τη νίκη του Ατρομήτου επί του Αστέρα και το πρώτο γκολ του Σουηδού στην Ελλάδα.

Αναλυτικά τα όσα είπε στην κάμερα της NOVA:

Για την εμφάνιση του και το γκολ που κλείδωσε τη νίκη:«Στο προηγούμενο παιχνίδι έκανα πέναλτι, σήμερα πήρα τη ρεβάνς και με αυτό το γκολ».

Για την ανάγκη των βαθμών και την εμφάνιση που δεν ήταν καλή σήμερα: «Σήμερα δεν ήμασταν τόσο καλοί όσο θα θέλαμε, αντιμετωπίσαμε προβλήματα και μετά την κόκκινη κάρτα. Ήταν πολύ απαιτητικό παιχνίδι αλλά στο τέλος δικαιούμασταν τους τρεις βαθμούς, όπως πιστεύω και στο προηγούμενο με τον ΟΦΗ».

Για το παιχνίδι με τον Άρη: «Είναι ένα δύσκολο ματς αλλά θα πάμε εκεί με αυτοπεποίθηση, όπως και με τον ΠΑΟΚ, ξέρουμε ότι είμαστε καλή ομάδα».

Για την απόφαση του να έρθει στην Ελλάδα: «Γνώριζα ότι ο Ατρόμητος είναι μεγάλο κλαμπ, αυτή τη χρονιά έχουν προβλήματα αλλά με προσέγγισαν με ένα ξεκάθαρο πλάνο, μου έδειξαν πόσο με χρειάζονται, ήθελαν έναν παίκτη στο στυλ μου και ήθελα να έρθω για να τη βγάλω από αυτή τη δύσκολη θέση. Έχω φίλους που μου είπαν τα καλύτερα για την Ελλάδα, μίλησα με τους Γιόχανσον και Μπεργκ, έχουν καλή φήμη εδώ και θέλω να συνεχίσω την καλή σουηδική παράδοση».

Το πέναλτι που έπιασε ο Ανέστης: «Είμαι πολύ χαρούμενος για εκείνον και το πέναλτι που έπιασε. Λυπάμαι που δεν το έκανε πέρυσι όταν ήμασταν μαζί στη Γκέτεμποργκ (γέλια καθώς έκανε πλάκα). Είναι ένας πολύ καλός άνθρωπος και ένας πολύ καλός παίκτης».

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook