Λαμία: Δεν δέχθηκε την παραίτηση Γρηγορίου ο Παπαϊωάννου

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Μπήκε στα αποδυτήρια ο ιδιοκτήτης των Φθιωτών μετά την ήττα από τον Απόλλωνα Σμύρνης και ξεκαθάρισε ότι η ομάδα έχει προπονητή και δεν αλλάζει.

Αναταράξεις έφερε στη Λαμία η εντός έδρας ήττα από τον Απόλλωνα Σμύρνης την Κυριακή (20/2)… Οι Φθιώτες μετά από αυτή την αποτυχία έμπλεξαν και σε συνδυασμό με την κακή εμφάνιση προκαλείται μοιραία άγχος στην υπόθεση παραμονής.

Ο Μιχάλης Γρηγορίου αμέσως μετά το 90λεπτο έθεσε την παραίτηση του στη διάθεση του μεγαλομετόχου της ΠΑΕ, Πανουργιά Παπαϊωάννου, ο οποίος δεν θέλησε καν να συζητήσει ένα τέτοιο ενδεχόμενο και μάλιστα μπήκε στα αποδυτήρια ξεκαθαρίζοντας στους παίκτες ότι η ομάδα θα πορευτεί με τον Έλληνα κόουτς μέχρι τέλους!

Ο μόνος, που σε πρώτη φάση αποτελεί παρελθόν από τη Λαμία είναι ο Πίτι, ο οποίος είχε προσληφθεί ως τεχνικός διευθυντής των «κυανόλευκων» από τον περασμένο Σεπτέμβριο.

Το τέλος της συνεργασίας του με τους Φθιώτες το δημοσιοποίησε ο ίδιος ο Ισπανός πρώην μέσος γράφοντας το βράδυ της Δευτέρας (21/2) τα ακόλουθα στο προφίλ του στο Facebook.

«Πάμε Λαμιάρα. Είμαι και θα είμαι ακόμα οπαδός της ομάδας. Απόφαση που πονάει πολύ αλλά πάντα μπροστά, το πιο σημαντικό είναι η ομάδα», ήταν οι κουβέντες του Πίτι.

a-sports.gr

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook