Μοναδικό πρόβλημα στον ΠΑΟΚ ο Μουργκ

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Την προετοιμασία του για τον επαναληπτικό με την Μίντιλαντ (24/2, 22:00) στην Τούμπα για το Europa Conference League συνέχισε ο ΠΑΟΚ, με το πρόγραμμα της προπόνησης να περιλαμβάνει κυρίως ασκήσεις στον τομέα της τακτικής και της κυκλοφορίας της μπάλας.

Ο μοναδικός που δεν συμμετείχε στο πρόγραμμα ήταν ο Τόμας Μουργκ, ο οποίος συνεχίζει να νιώθει ενοχλήσεις στη μέση. Ο Αυστριακός μέσος κάνει θεραπείας και ακολουθεί ειδικό πρόγραμμα, με στόχο να επιστρέψει το συντομότερο δυνατό στη διάθεση του Λουτσέσκου.

Αναλυτικά η ενημέρωση του ΠΑΟΚ:

Η προπόνηση της Τρίτης (22.02) στη Νέα Μεσημβρία περιελάμβανε κατά κύριο λόγο δουλειά στον τομέα της τακτικής και της κυκλοφορίας της μπάλας, ενώ διεξήχθη και δίτερμα στο φινάλε.

Ο Τόμας Μουργκ συνεχίζει να νιώθει ενοχλήσεις στη μέση, κάνει θεραπείες κι ακολουθεί ειδικό πρόγραμμα.Την Τετάρτη (23.02) ο ΠΑΟΚ θα προπονηθεί στις 10:30 στη Νέα Μεσημβρία. Το πρόγραμμα θα είναι ανοιχτό τα πρώτα 15 λεπτά για τους εκπροσώπους των ΜΜΕ.

Στις 13:30 στην αίθουσα Τύπου του γηπέδου της Τούμπας θα διεξαχθεί η καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου με τους Ράζβαν Λουτσέσκου και Χοσέ Κρέσπο.

Η Μίντιλαντ θα προπονηθεί στις 19:00 στο γήπεδο της Τούμπας. Η προπόνηση των Δανών θα είναι ανοιχτή τα πρώτα 15 λεπτά για τους εκπροσώπους των ΜΜΕ, ενώ νωρίτερα, στις 18:20, θα διεξαχθεί η συνέντευξη Τύπου.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook