Οι σκέψεις του Γιοβάνοβιτς για ΑΕΚ

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Ο Λούκας Βιγιαφάνιες δεν έκανε προπόνηση, ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς τον περιμένει, παράλληλα όμως καταστρώνει και τα πλάνα του για το ντέρμπι με την ΑΕΚ.

Ο Παναθηναϊκός αντιμετωπίζει την ΑΕΚ στη Λεωφόρο την ερχόμενη Κυριακή σε ένα κομβικό παιχνίδι για το τριφύλλι μιας και ενδέχεται να «παίζει» ακόμη και την είσοδο του στα play off. Οι πράσινοι έχουν έρθει σε μια τέτοια κατάσταση που η ήττα από τον Παναιτωλικό δεν έχει αφήσει πολλά περιθώρια για το ντέρμπι και η νίκη είναι μονόδρομος, όμως ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς έχει να λύσει αρκετά προβλήματα.

Πρώτο και σημαντικότερο ο Λούκας Βιγιαφάνιες, ο οποίος νιώθει βαρύ τον τετρακέφαλό του και θα κάνει αγώνα δρόμου για να προλάβει την αναμέτρηση. Ο Σέρβος τεχνικός θα περιμένει τον Αργεντινό άσο μέχρι την τελευταία στιγμή με τις πιθανότητες συμμετοχής του αυτή τη στιγμή να είναι μοιρασμένες.

Από εκεί και πέρα, ο Μαουρίτσιο πιθανότατα θα είναι διαθέσιμος, αλλά είναι άγνωστο αν μπορεί να ξεκινήσει στο αρχικό σχήμα, ενώ δεδομένα ο Παναθηναϊκός θα προχωρήσει σε αλλαγές στην 11αδα. Συγκεκριμένα, ο Παλάσιος όπως όλα δείχνουν θα πάρει τη θέση του Βιτάλ, ενώ θέση στην επίθεση διεκδικούν οι Καρλίτος και Ιωαννίδης. Αξίζει να σημειωθεί πως αν δεν προλάβει ο Βιγιαφάνιες, τότε τη θέση του στη μεσαία γραμμή θα πάρει ο Αλεξανδρόπουλος.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook