ΑΕΚ: Τα πλάνα του Γιαννίκη για το ντέρμπι της Λεωφόρου

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Ένα παιχνίδι που θα κρίνει σε μεγάλο βαθμό την εξάδα, κυρίως για την ομάδα του Ιβάν Γιονάνοβιτς η οποία δεν έχει τίποτα εξασφαλισμένο αυτή τη στιγμή.

Για την ΑΕΚ ωστόσο, εκτός από βαθμολογικό ενδιαφέρον, μια ενδεχόμενη νίκη μπορεί να δώσει μεγάλο ψυχολογικό «μπόνους» στους ποδοσφαιριστές του Αργύρη Γιαννίκη, ο οποίος ετοιμάζει τα πλάνα του και την ενδεκάδα του.

Ο Ελληνογερμανός έμεινε ικανοποιημένος από το τελευταίο παιχνίδι στο ΟΑΚΑ και τη νίκη απέναντι στον ΠΑΣ Γιάννινα και για αυτό σκέφτεται να χρησιμοποιήσει την πλειονότητα των ποδοσφαιριστών που είχε επιλέξει κόντρα στους Ηπειρώτες.

Μπροστά από τον Τσιντώτα, ο Γιαννίκης μοιάζει να έχει καταλήξει στην ίδια ακριβώς τετράδα. Δηλαδή, Ρότα, Βράνιες, Τζαβέλλας, και Χατζισαφί. Ο Σέρχιο Αραούχο βρίσκεται σε καλή κατάσταση και συγκεντρώνει πολλούς «πόντους» να πάρει τη θέση του Ανσαριφάρντ, με την τριάδα πίσω ωστόσο να μην αλλάζει, καθώς φανέλα βασικού αναμένεται να πάρουν οι Τσούμπερ, Λιβάι Γκαρσία και Άμραμπατ.

Στον άξονα ωστόσο γίνονται οι περισσότερες σκέψεις, με τις θέσεις να αναμένεται να «παιχτούν» μέχρι και την τελευταία στιγμή.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook