Παναιτωλικός: Το πανό για τον Άλκη με τον Τίτορμο πηγαίνει στο «Βικελίδης»

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Στον αγώνα του Παναιτωλικού με τον ΠΑΣ Γιάννινα, αυτό που συγκέντρωσε επάνω του όλα τα βλέμματα ήταν χωρίς αμφιβολία το πανό των «καναρινιών» που είχε τον Τίτορμο να κρατάει αγκαλιά τον δολοφονημένο Άλκη Καμπανό.

Το συγκεκριμένο πανό, όπως και οι φανέλες των παικτών των δύο ομάδων δημοπρατήθηκαν και τα έσοδα θα διατεθούν στο Σωματείο μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα “Πρωτοβουλία για το Παιδί – Σπίτι της Βεργίνας”, έναν ξενώνα παιδιών που βρίσκονται σε μακροχρόνιο κίνδυνο και είναι στην πόλη καταγωγής του Αλκη.

Όσον αφορά το πανό, αυτός που πλειοδότησε ήταν ένας φίλος του Άρη κάτι που γνωστοποίησε με ανακοίνωσή και η υπό δημιουργία Δομή «Εις Το Όνομα Του Άλκη» τονίζοντας πως το συγκλονιστικό αυτό πανό θα βρίσκεται στο «Κλεάνθης Βικελίδης» την Κυριακή στην αναμέτρηση των «κιτρίνων» με τον Ολυμπιακό.

Αναλυτικά η ανακοίνωση αναφέρει: «Με αίσθημα ικανοποίησης ενημερώνουμε τον φίλαθλο κόσμο, ότι το πανό του Τίτορμου, μυθικού ήρωα και έμβλημα του Παναιτωλικού, να κρατάει στην αγκαλιά του τον δολοφονημένο Άλκη μας, βρίσκεται στα χέρια της Δομής. Ένας αγνός φίλαθλος, που θέλει να κρατήσει την ανωνυμία του, συμμετείχε στη δημοπρασία και πήρε στην κατοχή του το ξεχωριστό αυτό πανό ενημερώνοντας σχετικά τη Δομή μας. Σε συνεννόηση με την ΠΑΕ ΑΡΗΣ, το πανό θα πάρει τη θέση του στο γήπεδο της ομάδας που αγαπούσε ο Άλκης και που στο όνομα της δολοφονήθηκε! Η ανάρτηση του πανό θα γίνει την Κυριακή, πριν το παιχνίδι της ομάδας με τον Ολυμπιακό».

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook