Ο Χριστοβασίλης ψάχνει… “φαντάσματα” στον Αυγενάκη

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Ο πρόεδρος του ΠΑΣ Γιάννινα έδειξε ενοχλημένος από την κίνηση του Υφυπουργού Αθλητισμού να συγχαρεί τον ΟΦΗ για την είσοδό του στα play offs και δημιουργεί κλίμα ενόψει της απόφασης της έφεσης για την αφαίρεση πέντε βαθμών.

Την αντίδραση του Γιώργου Χριστοβασίλη έφερε το ποστάρισμα του Λευτέρη Αυγενάκη μετά τα αποψινά (6/3) ματς της Super League μέσω του οποίου έδωσε συγχαρητήρια στον ΟΦΗ για την κατάληψη της 6ης θέσης, καθώς ο ΠΑΣ Γιάννινα διεκδικεί μέσω έφεσης την επιστροφή των 5 βαθμών που του αφαιρέθηκαν πρωτόδικα και αν «κερδίσει» την υπόθεση τότε θα μπει εκείνος στα Play offs.

Ο ισχυρός άνδρας του «Αγιαξ της Ηπείρου» μίλησε στη NOVA για το θέμα, αλλά και την κίνηση του Υφυπουργού Αθλητισμού. «Εκνευρίζομαι που ο Υφυπουργός Αθλητισμού συγχαίρει μόνο την έκτη ομάδα που μπήκε στα playoffs, ενώ υπάρχει δικαστική απόφαση που εκκρεμεί. Η συμπεριφορά του είναι απαράδεκτη και είναι ντροπή αυτή του η κίνηση», είπε αρχικά. Μετά μίλησε για την πρωτόδικη απόφαση. «Ποτέ δεν έγινε αυτό που μας κατηγόρησαν. Κι αν οι δικαστές είναι πραγματικά δικαστές, θα βγάλουν τη σωστή απόφαση. Αυτή βέβαια έπρεπε να βγει από χτες, αλλά κανείς δεν μπορεί να καταλάβει γιατί την άφησαν να εκκρεμεί». Κλείνοντας μίλησε και για τη βαθμολογική συγκομιδή του ΠΑΣ. «Είναι κρίμα για τους παίκτες και κρίμα να μας αφαιρεθούν αυτοί από εμάς».

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook