Απόλλων Σμύρνης: Καθαρή η μαγνητική του Ρόγκνε

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Ο Νορβηγός στόπερ, που έγινε αναγκαστική αλλαγή κόντρα στον ΟΦΗ δεν έχει τελικά τίποτα

Ένα σφίξιμο ένιωσε ο Τόμας Ρόγκνε και αυτή ήταν η αιτία της αναγκαστικής αλλαγής του στο 60’ της αναμέτρησης του Απόλλωνα Σμύρνης κόντρα στο ΟΦΗ στο «Γεντί Κουλέ»… Τα νέα για την κατάσταση του Νορβηγού στόπερ είναι καλά, καθώς την Τρίτη (8/3) διαπιστώθηκε ότι δεν υπέστη κάποια υποτροπή και δεν έχει απολύτως τίποτα τελικά. Έτσι, αποδείχθηκε, προληπτική η αντικατάσταση του και ο Μπάμπης Τεννές θα μπορεί να τον υπολογίζει από το ξεκίνημα των πλέι άουτ.

Από εκεί και πέρα, στην «Ελαφρά Ταξιαρχία» υπάρχει αγωνία για την κλήρωση των πλέι άουτ… Κι αυτό καθώς άπαντες στη Ριζούπολη θεωρούν ότι το ποια ματς θα είναι εκτός (τέσσερα στο σύνολο), ποια εντός (τρία στο σύνολο), αλλά και η σειρά των αγώνων θα παίξουν σημαντικό ρόλο στην προσπάθεια για να αποτραπεί ο απευθείας υποβιβασμός, που είναι ο εξαιρετικά δύσκολος στόχος, με δεδομένο ότι οι «κυανόλευκοι» απέχουν πέντε βαθμούς από την προτελευταία Λαμία.

Τέλος, να σημειωθεί ότι την Καθαρά Δευτέρα το πρόγραμμα είχε ρεπό, ενώ η προετοιμασία θα συνεχιστεί κανονικά την Τετάρτη.

a-sports.gr

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook