Στην Ελλάδα η οικογένεια του Σάκχοφ

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Αίσιο τέλος για τη γυναίκα και το νεογέννητο κοριτσάκι του Ουκρανού μέσου της ΑΕΚ, που βρέθηκαν στη δύνη του πολέμου

Τέλος καλά όλα καλά… Ευτυχισμένος και ήσυχος πατέρας είναι πλέον ο Γεβγέν Σάκχοφ. Ουκρανός μέσος της ΑΕΚ κατάφερε να φέρει μέσω Ρουμανίας στην Ελλάδα την Παρασκευή (11/3) τη γυναίκα του και το νεογέννητο κοριτσάκι τους (μόλις 12 ημερών) φεύγοντας από τη δύνη του πολέμου.

«Όλες τις μέρες ήμουν σε καταφύγιο, αλλά πήγα να γεννήσω σε νοσοκομείο», είπε η Αλόνα Σάκχοφ αφού πέρασε τον συνοριακό σταθμό του Προμαχώνα.

Με τη σειρά του ο άσος της Ένωσης δήλωσε: «Βρήκα τη σύζυγό μου, τη μητέρα της και το παιδί μου στα σύνορα της Ρουμανίας. Μετά πήγαμε Βουκουρέστι, μετά Σόφια και από εκεί εδώ. Εδώ και δυόμιση μέρες περίπου είμαστε στον δρόμο. Στον δρόμο είδα πολλά οχήματα από την Ουκρανία και κόσμο που προσπαθεί να σώσει τη ζωή του, μικρά παιδιά που φεύγουν από τη χώρα. Είναι στενάχωρο να βλέπεις τον κόσμο να φεύγει από την χώρα του και να προσπαθεί να δραπετεύσει για να σώσει τη ζωή του. Στο Κίεβο έμειναν πίσω ο πατέρας μου, η μητέρα μου και ο αδερφός μου. Θέλω να πω ευχαριστώ στον κόσμο για την υποστήριξη και για τα χρήματα που δίνουν στην Ουκρανία, γιατί πραγματικά το χρειαζόμαστε».

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook