Σάκιτς: «Ανυπομονώ για τα πλέι οφ- Να διεκδικήσουμε το στόχο της Ευρώπης»

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Ο Αυστριακός αμυντικός του Άρη, σε δηλώσεις, του στάθηκε στην απόδοση της ομάδας, που είναι αρκετά βελτιωμένη, ενώ αναφορικά με το σημερινό αγώνα με τον Ολυμπιακό (13/03, 19.00), τόνισε ότι θα είναι ένα διαφορετικό και δύσκολο παιχνίδι, αλλά οι «κίτρινοι» θα διεκδικήσουν τη νίκη επί ίσοις όροις.

Αναλυτικά όσα είπε στη NOVA:

«Ανυπομονώ για τα πλέι οφ, γιατί τώρα η ομάδα όπως φαίνεται είναι σε πολύ καλό μομέντουμ, είμαστε πολύ καλά σαν ομάδα και περιμένω ότι θα γίνουν δέκα πολύ ωραίοι αγώνες, πιστεύω ότι σαν Άρης θα κάνουμε πολύ καλά παιχνίδια».

Για την επιστροφή των βαθμών στον Άρη:

«Η αλήθεια είναι ότι υπήρχε πίεση στην ομάδα για τους έξι βαθμούς, αλλά νομίζω ότι και χωρίς αυτούς κάναμε μία καλή χρονιά, τώρα βέβαια που τους έχουμε νιώθουμε ακόμα καλύτερα, είμαστε στα πλέι οφ. Εξ αρχής ο στόχος μας ήταν μια θέση που οδηγεί στην Ευρώπη και νομίζω ότι τώρα είμαστε σε μια καλή αφετηρία για να διεκδικήσουμε και να πετύχουμε αυτό τον στόχο».

Για το πόσο διαφορετικό θα είναι το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό, σε σχέση με το πρόσφατο στο «Βικελίδης».

«Στην έδρα του ο Ολυμπιακός είναι πολύ πιο δυνατός, είναι πολύ επικίνδυνη ομάδα, είναι πρώτος στη βαθμολογία. Στη δική μας έδρα, κάναμε περισσότερες ευκαιρίες και κερδίσαμε δίκαια, θα είναι διαφορετικό και δύσκολο παιχνίδι για μας, αλλά πάμε για να το διεκδικήσουμε επί ίσοις όροις».

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook